Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bukka white Songtekst: atlanta special

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bukka white - atlanta special ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van atlanta special? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bukka white! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bukka white en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals atlanta special .

Origineel

Judge gimme me life this morn'in Down on Parchman Farm Judge gimme me life this morn'in Down on Parchman Farm I wouldn't hate it so bad But I left my wife in mournin' Four years, goodbye wife Oh you have done gone Ooh, goodbye wife Oh you have done gone But I hope someday You will hear my lonesome song, yeah Oh you, listen you men I don't mean no harm Oh-oh listen you men I don't mean no harm If you wanna do good You better stay off old Parchman Farm, yeah We go to work in the mo'nin Just a-dawn of day We go to work in the mo'nin Just a-dawn of day Just at the settin' of the sun That's when da work is done, yeah

 

Vertaling

Rechter geef me het leven vanmorgen Beneden op Parchman Farm Rechter geef me het leven vanmorgen Beneden op Parchman Farm Ik zou het niet zo erg haten Maar ik liet mijn vrouw in rouw achter Vier jaar, tot ziens vrouw Oh je bent weg gegaan Ooh, tot ziens vrouw Oh je bent weg gegaan Maar ik hoop ooit Je zult mijn eenzame lied horen, ja Oh jij, luister jullie mannen Ik bedoel geen kwaad Oh-oh luister jullie mannen Ik bedoel geen kwaad Als je goed wilt doen Je kunt beter van de oude Parchman Farm af blijven, ja We gaan aan het werk in de mo'nin Gewoon een dageraad We gaan aan het werk in de mo'nin Gewoon een dageraad Net op het punt van de zon Dat is wanneer het werk gedaan is, ja