Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bullet for my valentine Songtekst: ashes of the innocent

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bullet for my valentine - ashes of the innocent ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ashes of the innocent? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bullet for my valentine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bullet for my valentine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ashes of the innocent .

Origineel

Ashes of the innocent The end for you and me Darkened screams of agony Are begging, "Set me free!" Mourning all your loved ones As their bodies turn to stone Violence, hate and agony Are what we've grown to know Hold me, show me Bring me to my knees So as the fire burns and the tables turn We'll never rest in peace, rest in peace Ashes of the innocent Remind me of the past Taking scars of victory The time has passed too fast Singing broken melodies Like shards of broken glass Ripping through my reverie These scars will never last Hold me, show me Bring me to my knees So as the fire burns and the tables turn We never rest in peace, rest in peace Hold me, show me Bring me to my knees So as the fire burns and the tables turn We never rest in peace, rest in peace Ashes of the innocent The end for you and me Darkened screams of agony Are begging, "Set me free!" Hold me, show me Bring me to my knees So as the fire burns and the tables turn We never rest in peace, rest in peace Hold me, show me Bring me to my knees So as the fire burns and the tables turn We never rest in peace, rest in peace

 

Vertaling

As van de onschuldige Het einde voor jou en mij Verduisterde kreten van pijn Smeken: "Bevrijd me!" Rouwen om al uw dierbaren Terwijl hun lichaam in steen verandert Geweld, haat en pijn Zijn wat we hebben leren kennen Houd me vast, laat het me zien Breng me op mijn knieën Dus als het vuur brandt en de tafels draaien We zullen nooit in vrede rusten, in vrede rusten As van de onschuldige Herinner me aan het verleden Littekens van de overwinning nemen De tijd is te snel voorbij Zingende gebroken melodieën Als stukjes gebroken glas Door mijn mijmeringen scheuren Deze littekens zullen nooit blijven bestaan Houd me vast, laat het me zien Breng me op mijn knieën Dus als het vuur brandt en de tafels draaien We rusten nooit in vrede, rusten in vrede Houd me vast, laat het me zien Breng me op mijn knieën Dus als het vuur brandt en de tafels draaien We rusten nooit in vrede, rusten in vrede As van de onschuldige Het einde voor jou en mij Verduisterde kreten van pijn Smeken: "Bevrijd me!" Houd me vast, laat het me zien Breng me op mijn knieën Dus als het vuur brandt en de tafels draaien We rusten nooit in vrede, rusten in vrede Houd me vast, laat het me zien Breng me op mijn knieën Dus als het vuur brandt en de tafels draaien We rusten nooit in vrede, rusten in vrede