Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bullet for my valentine Songtekst: spit you out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bullet for my valentine - spit you out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van spit you out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bullet for my valentine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bullet for my valentine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals spit you out .

Origineel

I am what I am So Iâ?¦ (spit you out!) To what I cut the ties? or do I (hold on tight?) Time hase for me to realize All the things I loved I now despise But it's my life (I'm taken back what's mine) It's our time! (To rise above) It's my life! (I'm taken back what's mine) It's our time! Your pictures on my wall With this around me I don't feel it's over I've never felt this way before With you around me I don't feel it's over I am what I am! So Iâ?¦ (spit you out!) And you justified, how Iâ?¦ Time hase for me to realize All the things I loved I now despise But it's my life (I'm taken back what's mine) It's our time! (To rise above) It's my life! (I'm taken back what's mine) It's our time! Your pictures on my wall With this around me I don't feel it's over I've never felt this way before With you around me I don't feel it's over now! (I know you're faking You try to get me back I know your faking it) Yeah! Feel it's over Feel it's over Bullet for my Valentine How're we doing everyone! But it's my life! (I'm taken back what's mine) It's our time! (To rise above) It's my life! (I'm taken back what's mine) It's our time! (To rise above!!)

 

Vertaling

ik ben wie ik ben Dus Ià ¢? ¦ (spuug je uit!) Waaraan verbrak ik de banden? of doe ik (hou je vast?) Tijd voor mij om te beseffen Alle dingen waar ik van hield, veracht ik nu Maar het is mijn leven (Ik ben teruggenomen wat van mij is) Het is onze tijd! (Om boven uit te stijgen) Het is mijn leven! (Ik ben teruggenomen wat van mij is) Het is onze tijd! Jouw foto's aan mijn muur Met dit om me heen heb ik niet het gevoel dat het voorbij is Ik heb me nog nooit zo gevoeld Met jou om me heen heb ik niet het gevoel dat het voorbij is Ik ben wie ik ben! Dus Ià ¢? ¦ (spuug je uit!) En je rechtvaardigde, hoe Ià ¢? ¦ Tijd voor mij om te beseffen Alle dingen waar ik van hield, veracht ik nu Maar het is mijn leven (Ik ben teruggenomen wat van mij is) Het is onze tijd! (Om boven uit te stijgen) Het is mijn leven! (Ik ben teruggenomen wat van mij is) Het is onze tijd! Jouw foto's aan mijn muur Met dit om me heen heb ik niet het gevoel dat het voorbij is Ik heb me nog nooit zo gevoeld Met jou om me heen voel ik niet dat het nu voorbij is! (Ik weet dat je doet alsof Je probeert me terug te krijgen Ik weet dat je het doet alsof) Ja! Voel dat het voorbij is Voel dat het voorbij is Bullet for my Valentine Hoe gaat het met iedereen! Maar het is mijn leven! (Ik ben teruggenomen wat van mij is) Het is onze tijd! (Om boven uit te stijgen) Het is mijn leven! (Ik ben teruggenomen wat van mij is) Het is onze tijd! (Om boven uit te stijgen !!)