Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bullet for my valentine Songtekst: worthless

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bullet for my valentine - worthless ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van worthless? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bullet for my valentine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bullet for my valentine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals worthless .

Origineel

You're worthless to me Have you nothing to say Can't you see what you doing to me You keep breaking me down But I won't let you get the better of me I can't take anymore Look At Me Is this what you want Look At Me Am I what you need One more word and I'm taking this over the way I won't take anymore You can't keep all your apologies Those words are worthless to me And I don't want to hear that you sorry Your words mean nothing to me Has this open your eyes It was only a matter of time I can't tell by the look on your face On your face Let you know, the devil's in turn No one's fall but your own Look At Me Tell me what you see Look At Me Am I what you need One more word and I'm taking this over the way I won't take anymore You can't keep all your apologies Those words are worthless to me And I don't want to hear that you sorry Your words mean nothing to me No I don't want to hear that you sorry Your words are worthless to me You can't keep all your apologies Nothing to me You can't keep all your apologies Those words are worthless to me And I don't want to hear that you sorry Your words mean nothing to me No I don't want to hear that you sorry Your words mean nothing to me And I don't want to hear that you sorry Your words are worthless to me They mean nothing

 

Vertaling

Je bent waardeloos voor mij Heb je niks te zeggen Zie je niet wat je met me doet Je blijft me afbreken Maar ik laat je niet de baas over me worden Ik kan er niet meer tegen Kijken Bij Me Is dit wat je wilt Kijken Bij Me Ben ik wat je nodig hebt Nog een woord en ik neem dit over de weg Ik neem niet meer Je kunt niet al je excuses houden Die woorden zijn voor mij waardeloos En ik wil niet horen dat het je spijt Je woorden zeggen me niets Heeft dit je ogen geopend Het was maar een kwestie van tijd Ik zie het niet aan de blik op je gezicht Op je gezicht Laat het je weten, de duivel is op zijn beurt Niemand valt, behalve die van jou Kijken Bij Me Vertel me wat je ziet Kijken Bij Me Ben ik wat je nodig hebt Nog een woord en ik neem dit over de weg Ik neem niet meer Je kunt niet al je excuses houden Die woorden zijn voor mij waardeloos En ik wil niet horen dat het je spijt Je woorden zeggen me niets Nee, ik wil niet horen dat het je spijt Jouw woorden zijn waardeloos voor mij Je kunt niet al je excuses houden Niets voor mij Je kunt niet al je excuses houden Die woorden zijn voor mij waardeloos En ik wil niet horen dat het je spijt Je woorden zeggen me niets Nee, ik wil niet horen dat het je spijt Je woorden zeggen me niets En ik wil niet horen dat het je spijt Jouw woorden zijn waardeloos voor mij Ze betekenen niets