Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bun b Songtekst: apologize

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bun b - apologize ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van apologize? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bun b! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bun b en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals apologize .

Origineel

I'm holdin' on a rope Got me ten feet off the ground And I'm hearin' what your sayin' But I just can't make a sound You tell me that you need me Then you go and cut me down, but wait Tell me that you're sorry Didn't think I'd turn around Its too late OK, I'm talkin' about a Good Girl Gone Bad Crooked World, wrong path Right Mom, wrong dad I sing this song mad but not mad enough to shoot you But it just eats me up like some bbq from Luther's In the morning with the boosters On the corner with the boosters And she's the fresh cut and they're on her like sutures And I wanna talk to her But her momma has to school her I wanna see her better She's the weather of my future I don't wanna see another hurricane Baby you can kill the pain If you just let me explain Trust me I know what I'm sayin' You will end up on the track of an oing train Stuck in the passenger seat Trying do the fast lane Well once upon a time there was a mom and a dad Who on the outside had everything people wished they had A beautiful daughter two story house two car garage And a white picket fence wrapped around the front yard See daddy was a doctor And mommy was a banker Mommy's job got outsourced So now mommy's drinker Daddy had a malpractice suit Now he's a snorter And all this shits takin' place right in front of their daughter She says, Daddy what's wrong? But he's just too high Mommy what we gon' do? She just get drunk and cry Caught in the middle of two wrongs trying to do right Looking for answers alone in the darkness of night They say... I'm holdin' on a rope Got me ten feet off the ground And I'm hearin what your sayin' But i just can't make a sound You tell me that you need me Then you go and cut me down, but wait Tell me that you're sorry Didn't think I'd turn around You say that it's too late to apologize It's too late I said it's too late to apologize it's too late

 

Vertaling

Ik hou een touw vast Ik heb drie meter boven de grond En ik hoor wat je zegt Maar ik kan gewoon geen geluid maken Je zegt me dat je me nodig hebt Dan ga je me afhakken, maar wacht Zeg me dat het je spijt Ik dacht niet dat ik me zou omdraaien Het is te laat OK, ik heb het over een Good Girl Gone Bad Crooked World, verkeerde weg Juiste moeder, verkeerde vader Ik zing dit lied gek maar niet gek genoeg om je neer te schieten Maar het eet me gewoon op als een of andere bbq van Luther 'S Morgens met de boosters Op de hoek met de boosters En ze is de verse snit en ze zitten aan haar vast als hechtingen En ik wil met haar praten Maar haar moeder moet haar leren Ik wil haar beter zien Ze is het weer van mijn toekomst Ik wil geen nieuwe orkaan zien Schatje, je kunt de pijn doden Laat me het je uitleggen Geloof me, ik weet wat ik zeg Je komt terecht op het spoor van een trein Vast op de passagiersstoel Probeer de snelle rijstrook te doen Er was eens een moeder en een vader Wie van buiten had alles wat mensen wensten dat ze hadden Een prachtige dochter twee verdiepingen tellende huis twee auto garage En een wit hek om de voortuin Zie papa was een dokter En mama was bankier Mama's baan werd uitbesteed Dus nu mama's drinker Papa had een pak met slechte praktijken Nu is hij een snurker En dit alles neemt zijn plaats in recht voor hun dochter Ze zegt: papa, wat is er? Maar hij is gewoon te hoog Mama, wat gaan we doen? Ze wordt gewoon dronken en huilt Gevangen in het midden van twee fouten die proberen het goede te doen Alleen op zoek naar antwoorden in het donker van de nacht Ze zeggen... Ik hou een touw vast Ik heb drie meter boven de grond En ik hoor wat je zegt Maar ik kan gewoon geen geluid maken Je zegt me dat je me nodig hebt Dan ga je me afhakken, maar wacht Zeg me dat het je spijt Ik dacht niet dat ik me zou omdraaien Je zegt dat het te laat is om je te verontschuldigen Het is te laat Ik zei dat het te laat is om je te verontschuldigen het is te laat