Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bunbury Songtekst: enganchado a ti

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bunbury - enganchado a ti ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van enganchado a ti? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bunbury! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bunbury en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals enganchado a ti .

Origineel

Aunque me haga daño Aunque sea extraño Aunque cuando no te tengo Todo empieza a temblar Aunque me hayas capturado Dejé la vergüenza a un lado Solí­a importarme Pero ahora mis venas arden Necesito un poco más Enganchado a ti­ No lo voy a negar Si te digo me quitado No es verdad Las evidencias no se pueden ocultar Enganchado a ti­ Se me nota al andar Por la noche o por el dí­a Siempre igual Reconozco no se disimular Aunque me confundes Aunque me transformes Aunque sea un mr Hide encantador No seré la excepción No sé cual es la medida Hasta que todo termina Nunca supe decir basta No creí­ que hiciera falta Y necesito un poco más Enganchado a ti No lo voy a negar Si te digo me quitado No es verdad Las evidencias no se pueden ocultar Enganchado a ti Se me nota al andar Por la noche o por el dí­a Siempre igual Reconozco no se disimular Enganchado a ti Sí­, sí­ Enganchado a ti Sí­, sí­

 

Vertaling

Zelfs als het me pijn doet Zelfs als het raar is Hoewel als ik je niet heb Alles begint te trillen Hoewel je me hebt gevangen Ik leg de schaamte opzij Ik gaf er vroeger om Maar nu branden mijn aderen Ik heb wat meer nodig Verslaafd aan jou Ik zal het niet ontkennen Als ik het je vertel, word ik meegenomen Is niet waar De bewijzen kunnen niet worden verborgen Verslaafd aan jou Het is te zien tijdens het lopen 'S Nachts of overdag Altijd hetzelfde Ik geef toe dat ik me niet verstop Hoewel je me in de war brengt Zelfs als je me transformeert Zelfs als hij een lieve meneer Hide is Ik zal geen uitzondering zijn Ik weet niet wat de maat is Tot het allemaal ophoudt Ik wist nooit genoeg te zeggen Ik vond het niet nodig En ik heb wat meer nodig Verslaafd aan jou Ik zal het niet ontkennen Als ik het je vertel, word ik meegenomen Is niet waar De bewijzen kunnen niet worden verborgen Verslaafd aan jou Het is te zien tijdens het lopen 'S Nachts of overdag Altijd hetzelfde Ik geef toe dat ik me niet verstop Verslaafd aan jou Jaaa Jaaa Verslaafd aan jou Jaaa Jaaa