Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buonocore nino Songtekst: sabato triste

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buonocore nino - sabato triste ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sabato triste? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buonocore nino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buonocore nino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sabato triste .

Origineel

A.Buonocore/M. De Vitis A.Buonocore Ho aspettato che venisse il giorno e ho sperato che portasse qualcosa di nuovo. Ho lavorato, lavorato fino a che non ce l'ho fatta pi... ma questo Sabato triste triste proprioe me... Quante lacrime troppe lacrime inutili. Situazioni che non cambiano mai ma nessuno, nessuno ti regala niente, s, lo so... Avrei bisogno di te, adesso... di un amico veroe te perch tu seie me diverso dalla gente uno che mi ascolta e non mi chiede niente. Una donna no... una donna no non pu capire A una donna no... questa volta no... non saprei davvero cosa dire in questo Sabato triste per me. In questo Sabato triste per me... aiutami...se puoi aiutami... ti offro tutto quello che ho. Sono stanco di credere ancora di lasciarmi alle spalle tutto in una notte sola. Se sei solo, resti sempre solo pure in mezzo a tantapagnia...

 

Vertaling

A.Buonocore / M. De Vitis A.Buonocore Ik wachtte de dag kwam en ik hoopte dat zou iets nieuws brengen. Ik werkte, werkte totdat ik het niet meer kon doen ... maar deze trieste zaterdag verdrietig alleen ik ... Hoeveel tranen te veel onnodige tranen. Situaties die nooit veranderen maar niemand, niemand het geeft je niets, ja, ik weet het ... Ik heb je nu nodig ... van een echte vriend en jij omdat jij mij bent anders dan mensen iemand die naar me luistert en me niets vraagt. Een vrouw is niet ... een vrouw kan het niet begrijpen Voor een vrouw niet ... deze keer niet ... Ik weet echt niet wat ik moet zeggen op deze trieste zaterdag voor mij. Op deze trieste zaterdag voor mij ... help me ... als je kunt Help mij... Ik bied je alles wat ik heb. ik ben moe om nog steeds te geloven om alles achter te laten in één nacht. Als je alleen bent, ben je altijd alleen nou temidden van zoveel ...