Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: burial Songtekst: ashtray wasp

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: burial - ashtray wasp ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ashtray wasp? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van burial! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van burial en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ashtray wasp .

Origineel

(All right, bye) [1] Oooh, woah, oh, oooh... I want you I belonged! (to you) Now! I used to belong! (to you) No, no, no, no, no, no, no! Because Wish I could hurt you No, oooh, now, I belong (to you) [2] And darkness starts falling When I hear your name Ah, hey... oh no... (helping you) [3] Turning underwater I wanna hear my lost first song I wanna hear my lost first song Turning underwater I wanna hear my lost first song I wanna hear my lost first song (I don't wanna be)

 

Vertaling

(Oké, doei) [1] Oooh, woah, oh, oooh... ik wil jou Ik behoorde! (aan jou) Nu! Ik hoorde er vroeger bij! (bij jou) Nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee! Omdat Ik wou dat ik je pijn kon doen Nee, oooh, nu, hoor ik (bij jou) [2] En duisternis begint te vallen Als ik je naam hoor Ah, hey... oh nee... (jou helpen) [3] Draaien onder water Ik wil mijn verloren eerste lied horen Ik wil mijn verloren eerste liedje horen Draaien onder water Ik wil mijn verloren eerste liedje horen Ik wil mijn verloren eerste liedje horen (I don't wanna be)