Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: burl ives Songtekst: one hour ahead of the posse

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: burl ives - one hour ahead of the posse ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one hour ahead of the posse? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van burl ives! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van burl ives en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one hour ahead of the posse .

Origineel

One hour ahead of the posse the bloodhounds are hot on my trail last night I shot my sweetheart this morning I broke out of jail my Pinto is tired and hungry and I'm feeling weary and warm we started ahead of the posse and we got to keep going on the sherrif aswored he would get me he's riding with 20 and 5 but I'm not afeared of that posse they never will get me alive One hour ahead of the posse no turning to left or to right we must win the race to the river or there'll be a hanging tonight one hour ahead of the posse no time for remorse or regret but somehow her eyes still haunt me her laughter is taunting me yet it started the night that we might she kissed me and vowed she would care I traded the gold in pocket to fondle the curls in her hair she lied when she told me she loved me she lied with each kiss that she gave she lied to the moment I caught her and now she lies still in her grave on hour ahead of the posse the night is a-coming on fast we must win the race to the rio and well shake that old posse at last we're nearing the end of our journey and now I'm inside of my goal at last we've beaten the posse - gun shot - may the Lord have mercy on my soul

 

Vertaling

Een uur voor de posse de bloedhonden zijn me op het spoor Gisteravond schoot ik mijn liefje neer. vanmorgen ben ik uit de gevangenis ontsnapt mijn Pinto is moe en hongerig en ik voel me moe en warm we zijn voor de posse begonnen en we moeten door blijven gaan de sherrif heeft gezworen dat hij me zou pakken Hij rijdt met 20 en 5. maar ik ben niet bang voor die posse. ze zullen me nooit levend te pakken krijgen. Een uur voor de posse. Geen bocht naar links of naar rechts. we moeten de race naar de rivier winnen of er zal vanavond een ophanging zijn een uur voor de posse geen tijd voor wroeging of spijt maar op een of andere manier achtervolgen haar ogen me nog steeds haar lach treitert me nog steeds het begon de nacht dat we zouden kunnen ze kuste me en zwoer dat ze om me zou geven Ik ruilde het goud in mijn zak om de krullen in haar haar te strelen ze loog toen ze me zei dat ze van me hield ze loog met elke kus die ze gaf ze loog tot het moment dat ik haar betrapte en nu ligt ze stil in haar graf een uur voor de posse de nacht komt snel dichterbij we moeten de race naar de rio winnen en die oude bende eindelijk afschudden. We naderen het einde van onze reis. en nu ben ik in de buurt van mijn doel eindelijk hebben we de posse verslagen - geweerschot... moge de Heer genade hebben met mijn ziel