Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: burna boy Songtekst: jahs love is true

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: burna boy - jahs love is true ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jahs love is true? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van burna boy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van burna boy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jahs love is true .

Origineel

Aristokrat records Ye..yi Aw yea yea yea Oya now Say oya now Yahoo…o Yea [Wizkid] I thank God for my life…yea yea o o o I’ve been through a lot and I swear E don make me believe I thank God for his grace And all his blessings Lord I thank you And I praise you everyday of my life Say, see I don hear bad things about me Say, I’ve seen my real nigga act so funny for money Oh oh oh Them say I no go blow Them say I just dey jonz But look at me now And tell me guy who’s jonzing Just steady getting money See am in my zone [Wizkid] They call me one this, one that One album wonder But I still dey today Baba lo shey fun mi I went from the under No more jumping okada Am too bad o Baba lo shey fun mi When them see me they say ajuwaya I make quack niggas hang for wire Say they got to know They got to know Jah love is true [Burna Boy] They call me mixtape wonder Watch out for thunder I still dey today Baba lo shey fun mi Went from a Honda and hopping okada We still dey today Baba lo shey fun mi When they see me Them say ajuwaya Me say Babylon hang for wire But they got to know They got to know Jah love is true [Burna Boy] Dem a pree, dem say me a target Them say me can’t shine in a market No them never start it No them never start it Cause I can burst You can burst Tell me what’s the point If we both get hurt Mehn act like you never knew my worth Babylon trying, ***** Say what have I done Now am standing out as a fucking icon Instead, them want me to be bussin my gun Make them start Them fit run run run run run There is fire on the mountain Them so biased that them put on fires And make wan take out them teeth with pliers Them use gasoline, fit try to put on tires Never compare fresh air to air dryers [Wizkid] They call me one this, one that One album wonder But I still dey today Baba lo shey fun mi I went from the under No more jumping okada Am too bad o Baba lo shey fun mi When them see me they say ajuwaya I make quack niggas hang for wire Say they got to know They got to know Jah love is true [Burna Boy] They call me mixtape wonder Watch out for thunder I still dey today Baba lo shey fun mi Went from a Honda And hopping okada We still dey today Baba lo shey fun mi When they see me Them say ajuwaya Me say Babylon hang for wire But they got to know They got to know Jah love is true [Wizkid] They call me one this, one that One album wonder But I still dey today Baba lo shey fun mi I went from the under No more jumping okada Am too bad o Baba lo shey fun mi When them see me they say ajuwaya I make quack niggas hang for wire Say they got to know They got to know Jah love is true [Burna Boy] They call me mixtape wonder Watch out for thunder I still dey today Baba lo shey fun mi Went from a Honda and hopping okada We still dey today Baba lo shey fun mi When they see me Them say ajuwaya Me say Babylon hang for wire But they got to know They got to know Jah love is true Yeah It’s leriq Call the Paramedic

 

Vertaling

Aristokrat records Ye..yi Aw yea yea yea Oya nu Zeg nu oya Yahoo...o Yea [Wizkid] Ik dank God voor mijn leven...yea yea o o I've been through a lot and I swear E don make me believe I thank God for his grace And all his blessings Heer ik dank U En ik prijs U elke dag van mijn leven Zeg, zie je, ik hoor geen slechte dingen over mij Zeg, ik heb mijn echte nigga zo grappig zien doen voor geld Oh oh oh Ze zeggen dat ik niet ga blowen They say I just dey jonz But look at me now And tell me guy who's jonzing Just steady getting money See am in my zone [Wizkid] Ze noemen me een dit, een dat Een album wonder But I still dey today Baba lo shey fun mi Ik ben van onderaf gegaan Geen springende okada meer Ik ben te slecht. Baba lo shey fun mi Als ze me zien zeggen ze ajuwaya Ik laat kwak niggas hangen voor draad Zeggen ze dat ze het moeten weten Ze moeten het weten. Jah liefde is waar [Burna Boy] Ze noemen me mixtape wonder Kijk uit voor onweer I still dey today Baba lo shey fun mi Ging van een Honda en hoppen op okada We still dey today Baba lo shey fun mi Als ze me zien Zeggen ze ajuwaya Ik zeg Babylon hang voor draad Maar ze moeten het weten. Ze moeten weten Jah liefde is waar [Burna Boy] Dem a pree, dem say me a target Ze zeggen dat ik niet kan schitteren op een markt Nee, ze zijn er nooit aan begonnen No them never start it Cause I can burst Jij kunt barsten Zeg me wat het nut is als we beiden gekwetst worden Mehn doe alsof je nooit mijn waarde hebt gekend Babylon probeert, ***** Zeg, wat heb ik gedaan? Nu sta ik bekend als een verdomd icoon. In plaats daarvan, willen ze dat ik mijn wapen weggooi. Make them start Them fit run run run run Er is vuur op de berg. Ze zijn zo bevooroordeeld dat ze brand stichten. En ze hun tanden eruit laten halen met een tang. Ze gebruiken benzine, proberen banden te plakken. Vergelijk nooit verse lucht met luchtdrogers. [Wizkid] Ze noemen me een dit, een dat One album wonder But I still dey today Baba lo shey fun mi I went from the under Geen springende okada meer Ik ben te slecht. Baba lo shey fun mi Als ze me zien zeggen ze ajuwaya Ik laat kwak niggas hangen voor draad Zeggen ze dat ze het moeten weten Ze moeten het weten. Jah liefde is waar [Burna Boy] Ze noemen me mixtape wonder Kijk uit voor onweer I still dey today Baba lo shey fun mi Ging van een Honda En hoppen op okada We still dey today Baba lo shey fun mi Als ze me zien Zeggen ze ajuwaya Ik zeg Babylon hang voor draad Maar ze moeten het weten. Ze moeten weten Jah liefde is waar [Wizkid] They call me one this, one that One album wonder But I still dey today Baba lo shey fun mi I went from the under Geen springende okada meer Ik ben te slecht. Baba lo shey fun mi Als ze me zien zeggen ze ajuwaya Ik laat kwak niggas hangen voor draad Zeggen ze dat ze het moeten weten Ze moeten het weten. Jah liefde is waar [Burna Boy] Ze noemen me mixtape wonder Kijk uit voor onweer I still dey today Baba lo shey fun mi Ging van een Honda en hoppen op okada We still dey today Baba lo shey fun mi Als ze me zien Zeggen ze ajuwaya Ik zeg Babylon hang voor draad Maar ze moeten het weten. Ze moeten weten Jah liefde is waar Yeah It's leriq Bel de Paramedicus.