Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: burna boy Songtekst: na so e suppose be

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: burna boy - na so e suppose be ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van na so e suppose be? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van burna boy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van burna boy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals na so e suppose be .

Origineel

Aristokrat records Aii, me say A to the R Representing the world One time Me see roses everywhere Close my eyes and drift cause I don't care Listen girl, lets be proper Me tell your daddy you get a sexy daughter Till we have a daughter be my baby mother Then we get time for loving to one another Got me falling helplessly Me can't correct none of the chemistry We are kiss and caress ina me balcony Feeling all alone nobody helping me Make we jolly together everybody dancing Together Na so e suppose be Come close my baby, don't be a stranger Ah ah Na so e suppose be I say na so e suppose So e suppose Na so e suppose be I say na so you suppose Na so you suppose Na so you suppose be Jolly together everybody dancing together Na so e suppose be Come close my baby, don't be a stranger Ah ah Na so e suppose be I say na so you suppose So you suppose Na so you suppose be I say na so you suppose Na so you suppose Na so you suppose be Baba e so pe mo buru gan Ye….ni suru na Fun mi ni egusi ati fufu kan See ebi n pami o O fe ki n ku lo O fe mu mi dani tori nkan ti mo so Ah ah ah Oh why Baby that shit ain't right Ain't right Ye, girl you know me falling helplessly Me can't correct na na the chemistry We are kiss and caress ina me balcony Feeling all alone nobody helping me Jolly together everybody dancing together Na so e suppose be Come close my baby, don't be a stranger ah ah Na so e suppose be I say na so you suppose So you suppose Na so you suppose be I say na so you suppose Na so you suppose Na so you suppose be Jolly together everybody dancing together Na so e suppose be Come close my baby, don't be a stranger ah ah Na so e suppose be I say na so you suppose So you suppose Na so you suppose be I say na so you suppose Na so you suppose Na so you suppose be Roses everywhere Close my eyes and drift cause I don't care Roses everywhere Roses everywhere Close my eyes and drift cause I don't care Listen girl, lets be proper Me tell your daddy you get a sexy daughter Till we have a daughter be my baby mother Then we get time for loving to one another Jolly together everybody dancing together Na so e suppose be Come close my baby, don't be a stranger ah ah Na so e suppose be I say na so you suppose So you suppose Na so you suppose be I say na so you suppose Na so you suppose Na so you suppose be Jolly together everybody dancing together Na so e suppose be Come close my baby, don't be a stranger ah ah Na so e suppose be I say na so you suppose So you suppose Na so you suppose be I say na so you suppose Na so you suppose Na so you suppose be Listen girl lets be proper Me tell your daddy, you get a sexy daughter Till we have a daughter be my baby mother Then we get time for loving to one another Listen girl lets be proper Me tell your daddy, you get a sexy daughter Till we have a daughter be my baby mother Then we get time for loving to one another Listen girl lets be proper Me tell your daddy you get a sexy daughter Till we have a daughter be my baby mother Then we get time for loving to one another Listen girl lets be proper Its lyric call the paramedic Me tell your daddy you get a sexy daughter Till we have a daughter be my baby mother Then we get time for loving to one another

 

Vertaling

Aristokrat records Aii, ik zeg A tegen de R Vertegenwoordig de wereld One time Me see roses everywhere Sluit mijn ogen en drijf af want het kan me niet schelen Luister meisje, laten we netjes zijn Ik vertel je vader dat je een sexy dochter krijgt Tot we een dochter hebben, wees mijn baby moeder Dan krijgen we tijd om van elkaar te houden Got me falling helplessly Me can't correct none of the chemistry We zoenen en strelen op mijn balkon Feeling all alone nobody helping me Maken we samen plezier iedereen danst Samen Na so so you suppose be Kom dichtbij mijn baby, wees geen vreemde Ah ah Na so so you suppose be Ik zeg na zo veronderstel Zo veronderstel ik Na so e suppose be Ik zeg na dus jij veronderstelt Na dus jij veronderstelt Na dus je veronderstelt be Jolly together everybody dancing together Na so e suppose be Kom dichtbij mijn baby, wees geen vreemde Ah ah Na so e suppose be Ik zeg na dus jij veronderstelt Dus je veronderstelt Na dus je veronderstelt te zijn Ik zeg na zo veronderstel je Na dus je veronderstelt Na dus je veronderstelt te zijn Baba e so pe mo buru gan Ye....ni suru na Fun mi ni egusi ati fufu kan Zie ebi n pami o O fe ki n ku lo O fe mu mi dani tori nkan ti mo so Ah ah ah Oh waarom Baby that shit ain't right Ain't right Ye, girl you know me falling helplessly Me can't correct na na the chemistry We are kiss and caress ina me balcony Feeling all alone nobody helping me Jolly together everybody dancing together Na so e suppose be Kom dichtbij mijn baby, wees geen vreemdeling ah ah Na so e suppose be Ik zeg na dus je veronderstelt Zo veronderstel je Na dus je veronderstelt be Ik zeg na zo veronderstel je Na dus je veronderstelt Na dus je veronderstelt te zijn Jolly together everybody dancing together Na so e suppose be Kom dichtbij mijn baby, wees geen vreemdeling ah ah Na so e suppose be Ik zeg na dus je veronderstelt Zo veronderstel je Na dus je veronderstelt te zijn Ik zeg na zo veronderstel je Na dus je veronderstelt Na dus je veronderstelt te zijn Rozen overal Sluit mijn ogen en drijf af want het kan me niet schelen Overal rozen Overal rozen Close my eyes and drift cause I don't care Luister meisje, laten we netjes zijn Ik vertel je vader dat je een sexy dochter krijgt Totdat we een dochter hebben, wees mijn baby moeder Dan krijgen we tijd om van elkaar te houden Jolly together everybody dancing together Na so e suppose be Kom dichtbij mijn baby, wees geen vreemde, ah ah Na so e suppose be Ik zeg na dus je veronderstelt Zo veronderstel je Na so you suppose be Ik zeg na zo veronderstel je Na so you suppose Na so you suppose be Jolly together everybody dancing together Na so e suppose be Kom dichtbij mijn baby, wees geen vreemdeling ah ah Na so e suppose be Ik zeg na dus je veronderstelt Zo veronderstel je Na so you suppose be I say na so you suppose Na so you suppose Na so you suppose be Luister meisje, laten we eerlijk zijn Ik zeg tegen je vader, je krijgt een sexy dochter Totdat we een dochter hebben, wees mijn baby moeder Dan krijgen we tijd om van elkaar te houden Luister meisje, laten we braaf zijn Ik zeg tegen je vader, je krijgt een sexy dochter Tot we een dochter hebben, wees mijn kleine moeder Dan krijgen we tijd om van elkaar te houden Luister meisje, laten we fatsoenlijk zijn Ik zeg tegen je vader dat je een sexy dochter krijgt Tot we een dochter hebben, wees mijn baby moeder Dan krijgen we tijd om van elkaar te houden Luister meisje, laten we fatsoenlijk zijn Zijn tekst, bel de verpleger Ik zeg tegen je vader dat je een sexy dochter krijgt Totdat we een dochter hebben, wees mijn baby moeder Dan krijgen we tijd om van elkaar te houden