Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: burnett t bone Songtekst: euromad

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: burnett t bone - euromad ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van euromad? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van burnett t bone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van burnett t bone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals euromad .

Origineel

I went Euromad out on the road last fall Between the Roman churches and the German music halls Were it not for Mr. Gordon and his fine distillery I might have never got this far, it would be all the same to me It started in Bologna when I stepped between the lights I thought I'd lost my charisma my life flashed before my eyes The communists rejected me, I didn't fit their plan And anyway I must assume they're anti-American It might have been Geneva in a darkened discotheque And though I met Sophia, I still got it in the neck A journalist he spied on me like I always knew they would He wrote me off like a business trip I felt deeply misunderstood Or maybe it was Paris blazing dignity and pride It's a city full of heiresses where I very nearly died I woke up in the circus with a whistling in my ears I'm ready for the antidote can you tell me what it is I went Euromad out on the road last fall Between the Roman churches and the German music halls Were it not for Mr. Gordon and his fine distillery I might have never made it through this Euromisery Were it not for Mr. Gordon and his fine distillery I might have never made it through this Euromisery

 

Vertaling

Ik ging Euromad uit op de weg afgelopen herfst Tussen de Roomse kerken en de Duitse muziekzalen Ware het niet voor Mr. Gordon en zijn fijne stokerij was ik misschien nooit zo ver gekomen, het zou allemaal hetzelfde voor mij zijn Het begon in Bologna toen ik tussen de lichten stapte Ik dacht dat ik m'n charisma kwijt was, m'n leven flitste voor m'n ogen De communisten verwierpen me, ik paste niet in hun plan En toch moet ik aannemen dat ze anti-Amerikaans zijn Het had Genève kunnen zijn in een donkere discotheek En hoewel ik Sophia ontmoette, kreeg ik het toch in de nek Een journalist die me bespioneerde zoals ik altijd al wist dat ze zouden doen Hij schreef me af als een zakenreis Ik voelde me diep misbegrepen Of misschien was het Parijs brandende waardigheid en trots Het is een stad vol erfgenamen waar ik bijna stierf Ik werd wakker in het circus met een fluit in mijn oren Ik ben klaar voor het tegengif kan je me vertellen wat het is Ik ging Euromad uit op de weg afgelopen herfst Tussen de Roomse kerken en de Duitse muziekzalen Ware het niet voor Mr. Gordon en zijn fijne stokerij was ik misschien nooit door deze Euromiserie gekomen. Zonder Mr. Gordon en zijn fijne stokerij was ik misschien nooit door deze Euromiserie gekomen