Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: burnett t bone Songtekst: no love at all

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: burnett t bone - no love at all ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no love at all? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van burnett t bone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van burnett t bone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no love at all .

Origineel

No love at all I get no love at all You say you love me But I get no love at all Outside my window The rain's poring down Just like my teardrops Now you're not around You say you love me But do you really care Another night I need you so And you're nowhere near No love at all I get no love at all You say you love me But I get no love at all You hold my hand And you're kind as you can be But that's where it ends When it comes to lovin' me You say that nothing's wrong But you know that ain't right Baby where's that feeling Oh, won't you hold me tight No love at all I get no love at all You say you love me But I get no love at all We used to be close to each other What happened to the way you used to care Why can't I see the side of you That loves me anymore? Is it still there? No love at all I get no love at all You say you love me But I get no love at all

 

Vertaling

Helemaal geen liefde Ik krijg helemaal geen liefde Je zegt dat je van me houdt Maar ik krijg helemaal geen liefde Buiten mijn raam De regen valt naar beneden Net als mijn tranen Now you're not around Je zegt dat je van me houdt Maar kan het je echt schelen Weer een nacht dat ik je zo nodig heb En je bent nergens in de buurt Geen enkele liefde Ik krijg helemaal geen liefde Je zegt dat je van me houdt Maar ik krijg helemaal geen liefde Je houdt mijn hand vast En je bent zo aardig als je maar kan zijn Maar daar houdt het op Als het op van me houden aankomt Je zegt dat er niets mis is But you know that ain't right Schatje waar is dat gevoel Oh, wil je me niet stevig vasthouden Helemaal geen liefde Ik krijg helemaal geen liefde Je zegt dat je van me houdt Maar ik krijg helemaal geen liefde We waren altijd dicht bij elkaar Wat is er gebeurd met de manier waarop je om me gaf? Waarom kan ik de kant van jou niet meer zien die van me houdt? Is het er nog? No love at all Ik krijg helemaal geen liefde Je zegt dat je van me houdt Maar ik krijg helemaal geen liefde