Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: burning image Songtekst: i am afraid of you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: burning image - i am afraid of you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i am afraid of you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van burning image! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van burning image en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i am afraid of you .

Origineel

I, should end my life I'm afraid of you Why can't I burn? I'm afraid of you And you will burn for all of your sins I can't get out if you can't get in You hurt me, sir! I'm afraid of you And if I burn, I will burn with you I can't get out, what am I going to do? They'll find me here I am afraid of you I don't mind I don't feel it I don't mind Cause I need it I, don't want to die, all because of you The less they know, means the more you do You have no soul, everyone knows you Just let me go I am afraid of you

 

Vertaling

Ik, zou mijn leven moeten beëindigen Ik ben bang voor je. Waarom kan ik niet branden? Ik ben bang voor je. En je zult branden voor al je zonden. Ik kan er niet uit als jij er niet in kan. U doet me pijn, meneer. Ik ben bang voor je. En als ik brand, brand ik met jou Ik kan er niet uit, wat moet ik doen? Ze zullen me hier vinden. Ik ben bang voor je. Ik vind het niet erg. Ik voel het niet. Ik vind het niet erg. Want ik heb het nodig Ik wil niet sterven, alleen vanwege jou. Hoe minder ze weten, hoe meer jij doet Je hebt geen ziel, iedereen kent je Laat me gewoon gaan. Ik ben bang voor je.