Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: burning spear Songtekst: one marcus garvey

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: burning spear - one marcus garvey ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one marcus garvey? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van burning spear! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van burning spear en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one marcus garvey .

Origineel

[Intro] I and I done know that already Rastafari is a way of life Some people call it a concept And some people call it a religion As far as I can see, everything is alright with me... [Chorus] One His Majesty Yes, it's alright One His Majesty Yes, it's alright with me - yeah [Verse 1] Marcus Garvey is an African-Jamaican Who been accused many time wrongfully We need his name To clean up, and set his Record free Once and for all [Chorus] One Marcus Garvey Yes, it's alright One Marcus Garvey Yes, it's alright with me, yeah It's alright with me Teach me, teach me, teach me Teach me, teach 'em Old Marcus Garvey Harlem, Harlem [Chorus] One Marcus Garvey Yes, it's alright One Marcus Garvey Yes, it's alright with me, yeah It's alright with me King Street, off Market street Main street, off Market street Marcus Garvey was in that speech [Chorus] One Marcus Garvey Yes, it's alright One Marcus Garvey Yes, it's alright with me, yeah It's alright with me The first time singin' about Marcus Garvey It's one Jail Lane off Musgrave Street Way on the beach [Chorus] One Marcus Garvey Yes, it's alright One Marcus Garvey Yes, it's alright with me, yeah It's alright with me Marcus Garvey the son of St. Ann Will be thankful to whom To whom set his record free [Chorus] One Marcus Garvey Yes, it's alright One Marcus Garvey Yes, it's alright with me One Marcus Garvey It's only one One Marcus Garvey It's only one I know One Marcus Garvey Yes, it's alright One Marcus Garvey Yes, it's alright with me One Marcus Garvey It's only one One Marcus Garvey It's only one I know One Marcus Garvey Yes, it's alright One Marcus Garvey Yes, it's alright with me One Marcus Garvey It's only one One Marcus Garvey It's only one I know

 

Vertaling

[Intro] I and I done know that already Rastafari is een manier van leven Sommige mensen noemen het een concept En sommige mensen noemen het een religie Zover ik kan zien, is alles goed met mij... [refrein] Een Zijne Majesteit Ja, het is in orde Een Zijne Majesteit Ja, het is goed met mij - ja [Verse 1] Marcus Garvey is een Afrikaans-Jamaicaan Die vele keren ten onrechte beschuldigd is We hebben zijn naam nodig opruimen, en zijn Record vrij Eens en voor altijd [refrein] Ene Marcus Garvey Ja, het is in orde Ene Marcus Garvey Ja, ik vind het goed, ja Het is goed met mij Leer het me, leer het me, leer het me Leer het me, leer het ze Oude Marcus Garvey Harlem, Harlem [refrein] Ene Marcus Garvey Ja, het is goed Ene Marcus Garvey Ja, ik vind het goed, ja Het gaat goed met mij King Street, off Market street Main street, off Market street Marcus Garvey was in die speech [refrein] Ene Marcus Garvey Ja, het is goed Ene Marcus Garvey Ja, ik vind het goed, ja It's alright with me De eerste keer dat ik over Marcus Garvey zing It's one Jail Lane off Musgrave Street Weg op het strand [refrein] Ene Marcus Garvey Ja, het is goed Ene Marcus Garvey Ja, het is goed met mij, ja It's alright with me Marcus Garvey, de zoon van St. Ann zal dankbaar zijn aan wie Aan wie zijn record vrijliet [refrein] Ene Marcus Garvey Ja, het is al goed Ene Marcus Garvey Ja, het is goed met mij Eén Marcus Garvey Het is er maar één Een Marcus Garvey Het is er maar één die ik ken Eén Marcus Garvey Ja, het is al goed Eén Marcus Garvey Ja, het is goed met mij Een Marcus Garvey Het is er maar één Een Marcus Garvey Het is er maar één die ik ken Eén Marcus Garvey Yes, it's alright Eén Marcus Garvey Ja, het is goed met mij Een Marcus Garvey Het is er maar één Een Marcus Garvey Het is er maar één die ik ken