Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bury your dead Songtekst: 33 rpm

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bury your dead - 33 rpm ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 33 rpm? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bury your dead! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bury your dead en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 33 rpm .

Origineel

Just because you turned your back, just because you turned away, it doesn't make me any better it doesn't make you any less, you think your better, my ideals are still the same, you're the one who fucking sold out, you're the only one to blame. Just because you turned your back it, doesn't make me any less LETS GO! Bring it back, just because you turned your back, ill never turn away turn away form this fight, ill never turn my back on this fight.

 

Vertaling

Alleen omdat je je rug hebt gekeerd, alleen omdat je je hebt afgewend, het maakt me niet beter, het maakt je niet minder, je denkt dat je beter bent, mijn idealen zijn nog steeds hetzelfde, jij bent degene die verdomme verkocht heeft je bent de enige die de schuld krijgt. Alleen omdat je het de rug toekeerde, maakt me niet minder LETS GO! Breng het terug, alleen omdat je je rug hebt gekeerd, ik zal me nooit van dit gevecht afwenden, ik zal dit gevecht nooit de rug toekeren.