Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bury your dead Songtekst: sympathy orchestra

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bury your dead - sympathy orchestra ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sympathy orchestra? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bury your dead! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bury your dead en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sympathy orchestra .

Origineel

This is a letter I started and I'll ever get the chance to finish it I left the spaces here for you to fill in Cross them out, cross me out of the picture We've been living a weeks worth of truth In a years worth of lies Now I feel so damaged, so broken, so hollow Now reach out for me touch these cracking ribs Sometimes I think you forgot my name Sometimes I feel you forget my face The way you lick your lips Your body temperature climbs you look at me Like you were looking at last night The way you lick your lips Your body temperature climbs

 

Vertaling

Dit is een brief die ik ben begonnen en Ik krijg ooit de kans om het af te maken Ik heb de spaties hier achtergelaten om in te vullen Schrap ze door, scheur me uit de foto We leven een week waarheid In jaren leugens Nu voel ik me zo beschadigd, zo gebroken, zo hol Reik nu naar mij en raak deze krakende ribben aan Soms denk ik dat je mijn naam bent vergeten Soms voel ik dat je mijn gezicht vergeet De manier waarop je je lippen aflikt Je lichaamstemperatuur stijgt, je kijkt me aan Alsof je gisteravond keek De manier waarop je je lippen aflikt Je lichaamstemperatuur stijgt