Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bury your dead Songtekst: top gun

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bury your dead - top gun ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van top gun? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bury your dead! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bury your dead en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals top gun .

Origineel

You finally have destroyed all the good in me. Face to face, there's nothing left inside of me. A soulless shell, I'm so iplete. This is the last time you will ever; You will never lie to my face. I have no love inside my heart. Only a knife deep in my back. This shell that I've be is all that's left of me. Thanks to you. You have ignored our history. You left us cold and hungry, surviving week to week. This is the last time you will ever; You will never lie to my face. To destroy you woule be no great loss

 

Vertaling

Je hebt eindelijk al het goede in mij vernietigd. Face to face, er is niets meer in me. Een zielloze schelp, ik ben zo iplete. Dit is de laatste keer dat je ooit zult; Je liegt nooit tegen mijn gezicht. Ik heb geen liefde in mijn hart. Alleen een mes diep in mijn rug. Deze schil die ik ben, is het enige dat overblijft van mij. Dankzij jou. Je hebt onze geschiedenis genegeerd. Je liet ons koud en hongerig achter, van week tot week. Dit is de laatste keer dat je ooit zult; Je liegt nooit tegen mijn gezicht. Om u te vernietigen, is geen groot verlies