Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: busta rhymes Songtekst: how we do it over here

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: busta rhymes - how we do it over here ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van how we do it over here? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van busta rhymes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van busta rhymes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals how we do it over here .

Origineel

[Missy] Bus-a-Bus baby-baby! Now [Bridge: Missy Elliott] Pop yo' collars like this Bottles up like this Side to side like this Holla if ya like this [Chorus 1: Missy Elliott] See the ass? Touch me right there Wanna touch my nookie baby? Touch me right there Make me lose my mind baby? Touch me right there Party over here, ain't shit over there! [Busta Rhymes] See how I'm drilling 'em baby? It's Bus-a-Bus back bitch, I'm killing 'em crazy We off the Relaxic, I'm spilling the gravy Got every club packed thick, creating a frenzy To be the latest greatest for all you niggas from gazing Bugatti off white tan, interior pastry See my swagger sharp like that, these niggas amaze me As a matter a fact just salute me and praise me Enough of that [Missy Elliott] We be up in the club, niggas sporting them minks Tipsy in the club, nigga buying 'em drinks Walk around looking like our shit don't stink Ice by my neck so bright, watch 'em blink [Busta Rhymes] Okay, now I got me a clear view I like it when you get up and I'm loving ya hairdo The way you cross ya legs, ass spread in the chair you The way ya clothes skimpy, so it's easy to tear through Appreciate my presence, while I shine wit' a barrel I came up wit' cut diamonds, obscure in a rare blue Shorty ain't checking for you, step to the way I do Super senile, I ain't the one topare to Now she was saying [Chorus Two: Missy Elliott] See the ass? Touch me right there Wanna touch my nookie baby? Touch me right there Is that Dr. Dre baby? Touch me right there Party over here, ain't shit over there! [Bridge] [Busta] What you sayin Missy!? [Bridge] [Busta Rhymes & Missy] We got some shit for that ass Come on give it to me We got some shit for that ass Come on give it to me We got some shit for that ass Come on give it to me We got some shit for that ass girl [Busta Rhymes] Bounce back, brand new on the scene what? Took a little minute, I'm back with the re-up Switched it up a little bit, back with a clean cut Shorty's lost her head, see all the koochies I cream up I love the way she in all over the girls when I'm teaming up It's getting hotter in this bitch, windows are steaming up Amazed by the pinky, neck, and wrist be gleaming up How I dominate the scene, how a nigga be cleaning up I see you liking everything, you see me and you You frowning on your girl, like you ain't willing to share boo The hotel ain't far, meet me there and if you Ya girl looking like she wit' it, she cane in too You get impatient Ma, show you just how the kid move I'm bangin in the truck, and let her watch in the rear view See we don't really care about the niggas who came through Over there 'cause over here, see I'ma show ya how we do So check it baby [Chorus 1] [Busta Rhymes & Missy] See it don't matter what ya doin over there See we gets it poppin, that's how we do it over here That's if we toss bottles, that's how we do it over here Check it, floss models, that's how we do it over here Listen, rare throttles, that's how we do it over here Check it, ice collars, that's how we do it over here nigga See it don't matter what ya doin over there See we gets it poppin, that's how we do it over here (over here)

 

Vertaling

[Missy] Bus-a-Bus baby-baby! Nu [Brug: Missy Elliott] Laat je halsbanden zo vallen Flessen zo op Zo zij aan zij Holla als je dit leuk vindt [Refrein 1: Missy Elliott] Zie je de ezel? Raak me daar aan Wil je mijn nookie baby aanraken? Raak me daar aan Laat me mijn verstand verliezen schatje? Raak me daar aan Feest hier, het is niks daar! [Busta Rhymes] Zie je hoe ik ze aan het boren ben schat? Het is Bus-a-Bus terug teef, ik vermoord ze gek We zijn van de Relaxic, ik morst de jus Heb elke club dik ingepakt, wat een razernij veroorzaakte Om de nieuwste beste te zijn voor al je provence van staren Bugatti gebroken wit bruin, interieur gebak Zie mijn branie zo scherp, deze niggas verbazen me In feite groet ik me en prijs me Genoeg van dat [Missy Elliott] We zijn in de club, provence met hen nertsen Tipsy in de club, nigga die 'em drankjes koopt Loop rond en zie eruit alsof onze shit niet stinkt IJs zo helder in mijn nek, kijk hoe ze knipperen [Busta Rhymes] Oké, nu heb ik een duidelijk beeld Ik vind het leuk als je opstaat en ik hou van je kapsel De manier waarop je je benen kruist, kont je in de stoel Zoals je kleding mager is, dus het is gemakkelijk om er doorheen te scheuren Waardeer mijn aanwezigheid, terwijl ik schitter met een vat Ik kwam met geslepen diamanten, obscuur in een zeldzaam blauw Shorty controleert je niet, stap op de manier zoals ik Super seniel, ik ben niet degene die dat doet Nu zei ze [Chorus Two: Missy Elliott] Zie je de ezel? Raak me daar aan Wil je mijn nookie baby aanraken? Raak me daar aan Is dat Dr. Dre baby? Raak me daar aan Feest hier, het is niks daar! [Brug] [Busta] Wat zeg je Missy !? [Brug] [Busta Rhymes & Missy] We hebben wat shit voor die ezel Kom op, geef het me We hebben wat shit voor die ezel Kom op, geef het me We hebben wat shit voor die ezel Kom op, geef het me We hebben wat shit voor dat kontmeisje [Busta Rhymes] Terugkaatsen, gloednieuw op het toneel wat? Het duurde even, ik ben terug met de re-up Ik heb het een beetje omgeschakeld, terug met een nette snede Shorty heeft haar hoofd verloren, zie alle koochies die ik heb opgemaakt Ik hou van de manier waarop ze meedoet aan de meisjes als ik samenwerk Het wordt warmer in deze teef, ramen beslaan Verbaasd over de pink, nek en pols glanzen op Hoe ik de scène domineer, hoe een nigga opruimt Ik zie dat je alles leuk vindt, je ziet mij en jou Je fronst je voorhoofd, alsof je niet bereid bent boe te delen Het hotel is niet ver, ontmoet me daar en als je Je meisje ziet eruit alsof ze het weet, ze kan er ook in Je wordt ongeduldig Ma, laat je zien hoe het kind beweegt Ik knal in de vrachtwagen en laat haar in het achteraanzicht kijken Kijk, we geven niet echt om de provence die doorkwamen Zie daar, want ik laat je zien hoe we het doen Dus check het schat [Refrein 1] [Busta Rhymes & Missy] Kijk, het maakt niet uit wat je daar doet Kijk, we snappen het, zo doen we het hier Als we flessen weggooien, doen we dat hier Controleer het, floss-modellen, zo doen we het hier Luister, zeldzame gashendels, zo doen we het hier Controleer het, ijskragen, dat is hoe we het hier nigga doen Kijk, het maakt niet uit wat je daar doet Kijk, we snappen het, zo doen we het hier (hier)