Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: busta rhymes Songtekst: so gone remix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: busta rhymes - so gone remix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so gone remix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van busta rhymes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van busta rhymes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so gone remix .

Origineel

[Monica] Remix [Missy] Whoo! Yeah! [Monica] Remix, ohhh [Missy] Oh, new Monica, so sick! [Monica] Remix, hey-hey, remix [Missy] It's the remix playa It don't get no hotter than that [Monica] Remix [Missy] Uh, a hot beat on some wax Monica, what you say about that? [Monica] Hey-hey.. I'm on the club, I got people out on every block And them say you been cheatin, what the blood claat? Them rude boys, while you think youse a hot shot You'll come back like them addicts look for crack spots You must be high, how dare you think you got me on lock You got me open like a chest with pnuemonia I'm quick to run up on ya, you and your chick I came to warn ya Crazy like them gangs in California Hey-hey Silly of me, devoted so much time To find you unfaithful, I nearly lost my mind Drive past ya house every night, in an unmarked car Wonderin what she had over me, to make you break my heart You... You make me feel (you you you) So unreal You make me feel (oh I...) So unreal Nights I couldn't sleep, you let the sun beat you home I asked myself over again, what am I doing wrong? To make you stay out all night, and not think to call What does she have over me, to make you not think to call You make me feel (baby you make me feel) (I'm so gone over you) So unreal You make me feel (You make me feel) (I'm so gone now) So unreal Ay Busta Rhymes, lemme know a man's point of view Because I think of men as dogs, that's including you [Busta Rhymes] Ohh Monica, look closer, tell me what you see Correct yourself 'cause dog backwards will spell G-O-D [Monica] See I'm so gone and I'll be slappin any kind of chick And I will step to any boo that think he's messin with [Busta Rhymes] Watch what you say and what you do sometimes I can't ignore it From how you rep and spaz over your dude, I love you for it [Monica] Well, I'm a singer not a fighter, but don't test me I got a razor blade under the tongue, that's security [Busta Rhymes] Listen, now what you sayin? First of all you know you still my baby My lady, what's with this razor shit, you talkin crazy [Monica] See Bust, I'm down for my man if he act right But if he's out freakin, yeah, I'm on the first flight [Busta Rhymes] I know that youse a hot head, girl, let me continue I don't mean to patronize, but I love the sexy thug in you You crazy [Monica] You make me feel (Now now now, I'm so gone) So unreal (So gone, so gone, on you) (You know you make me) You make me feel (And I love to love you baby, I'm so gone) So unreal (So tell me what she did to you, you) What she do, I do better What she do to make you love her Is it real or forever? Baby please Can't we stay together What she do, I do better What she do to make you love her Is it real or forever? Baby please Can't we stay together Ohh, I... [Missy] I'ma hit you with a hot remix, remix [Monica] Remix, ohh I.... [Missy] I'ma hit you with a hot remix, remix [Monica] Hey-hey, ohh I.... [Missy] I'ma hit you with a hot remix, remix

 

Vertaling

Remix Whoo! Yeah! Remix, ohhh Oh, nieuwe Monica, zo ziek! Remix, hey-hey, remix Het is de remix playa Het wordt niet heter dan dat Remix Uh, een hete beat op wat was Monica, wat zeg je daarvan? Hey-hey.. Ik ben in de club, Ik heb mensen in elke blok En ze zeggen dat je vals speelt, wat de bloed claat? Die onbeschofte jongens, terwijl jij denkt dat je een uitslover bent Je komt terug zoals verslaafden op zoek zijn naar crackplekken Je moet high zijn, hoe durf je te denken dat je me in de gaten hebt Je hebt me open als een borst met pnuemonia Ik ben er snel bij om je te pakken, jij en je vriendin, ik kom je waarschuwen Gek zoals die bendes in Californië Hey-hey Stom van me, zoveel tijd te besteden Om je ontrouw te vinden, ik verloor bijna mijn verstand Ik reed elke avond langs je huis, in een ongemerkte auto. me afvragend wat ze met me voor had, dat je mijn hart brak Jij... You make me feel (you you you) Zo onwerkelijk You make me feel (oh I...) Zo onwerkelijk Nachten dat ik niet kon slapen, je liet de zon je naar huis slaan Ik vroeg mezelf steeds weer af, wat doe ik verkeerd? Om je de hele nacht weg te laten blijven, en er niet aan te denken om te bellen Wat heeft zij over mij, dat jij er niet aan denkt om te bellen You make me feel (baby you make me feel) (ik ben zo weg van je) Zo onwerkelijk You make me feel (You make me feel) (I'm so gone now) So unreal Ay Busta Rhymes, lemme know a man's point of view Want ik denk aan mannen als honden, dat is inclusief jou [Busta Rhymes] Ohh Monica, kijk beter, vertel me wat je ziet Corrigeer jezelf want hond achterstevoren spelt G-O-D [Monica] Zie je, ik ben zo weg en ik sla elke meid En ik stap naar elke boo die denkt dat hij aan het rotzooien is [Busta Rhymes] Kijk uit wat je zegt en wat je doet soms kan ik het niet negeren Van hoe je rep en spaz over je dude, I love you for it [Monica] Nou, ik ben een zangeres, geen vechter, maar test me niet I got a razor blade under the tongue, that's security [Busta Rhymes] Luister, wat zeg je nu? Allereerst weet je dat je nog steeds mijn baby bent. Mijn dame, wat is dat met die scheermes shit, je praat gek. [Monica] Kijk Bust, ik ben voor mijn man als hij zich goed gedraagt. Maar als hij uit zijn dak gaat, ja, dan zit ik op de eerste vlucht. [Busta Rhymes] Ik weet dat je een heethoofd bent, meid, laat me doorgaan Ik wil niet neerbuigend doen, maar ik hou van de sexy boef in jou Je bent gek. [Monica] You make me feel (Now now now, I'm so gone) So unreal (Zo weg, zo weg, op jou) Je weet dat je me maakt, je laat me voelen (En ik hou van je baby, ik ben zo weg) Zo onwerkelijk (So tell me what she did to you, you) Wat zij doet, doe ik beter What she do to make you love her Is het echt of voor altijd? Schatje, alsjeblieft. Can't we stay together What she do, I do better What she do to make you love her Is het echt of voor altijd? Schatje, alsjeblieft. Can't we stay together Ohh, I... Ik zal je raken met een hete remix, remix Remix, ohh I.... I'ma hit you with a hot remix, remix Hey-hey, ohh ik.... Ik zal je raken met een hete remix, remix