Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buster brown Songtekst: when things go wrong

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buster brown - when things go wrong ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when things go wrong? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buster brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buster brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when things go wrong .

Origineel

When Things Go Wrong 4:01 Trk 5 (W. Broonzy) Buster Brown (Wayman Glasco) Buster Brown - harmonica & vocal Fire Records 1960 Album: Buster Brown New King of Blues Transcriber: [email protected]l.com I love you, yes I do I love you, oh yes I do When things go wrong Wrong wit' you Baby, it hurts me, too Mmm-mm I love you, here's my hand All night long I want you to understand When things go wrong Go wrong wit' you Baby, it hurts me, too Can't play no piano I wished I could I can try If it makes you understood When things go wrong Go wrong wit' you Yeah, it hurts me, too I give you my money $5's and $10's Got ya door shut You won't let me in When things go wrong Go wrong wit' you Baby, it hurts me, too (harmonica & instrumental) Woo! Woo, darlin'! Woo! Woo, Lord! Woo! Lord, when Woo! Woo! Lord! Woo! Woo! Woo! Yeah! Said good! All night long! Baby, let me tell ya about it You know, I love you I sho' nuff, I do Whoa, but I do Listen, baby Give me yo' hand All night long You understand When things go wrong Go wrong wit' you It hurts me, too Ooh, it hurts me, too Yes, it hurts me, too Woo! It hurts me, too Baby, it hurts me, too Ooh, it hurts me, too Baby, it hurts me, too Told you it hurts me, too Baby-ay! It hurts me, too. Spoke Unk: Unk: Don't need any a-that! (more laughter) Unk: Cut! Unk: Right on. ~

 

Vertaling

When Things Go Wrong 4:01 Trk 5 (W. Broonzy) Buster Brown (Wayman Glasco) Buster Brown - harmonica & zang Fire Records 1960 Album: Buster Brown New King of Blues Transcribent: [email protected] Ik hou van je, ja dat doe ik Ik hou van je, oh ja dat doe ik When things go wrong Wrong with' you Schatje, het doet mij ook pijn Mmm-mm Ik hou van je, hier is mijn hand De hele nacht lang Ik wil dat je begrijpt When things go wrong Gaat het mis met jou Baby, it hurts me, too Can't play no piano Ik wou dat ik het kon Ik kan het proberen If it makes you understood When things go wrong Gaat het mis met jou Ja, het doet mij ook pijn Ik geef je mijn geld $5's en $10's Got ya door shut You won't let me in When things go wrong Gaat het mis met jou Baby, it hurts me, too (harmonica & instrumental) Woo! Woo, darlin'! Woo! Woo, Heer! Woo! Heer, wanneer Woo! Woo! Heer! Woo! Woo! Woo! Yeah! Zei goed! De hele nacht lang! Baby, let me tell ya about it Weet je, ik hou van je Ik sho' nuff, dat doe ik Whoa, maar dat doe ik Luister, baby Geef me je hand All night long Begrijp je When things go wrong mis gaan met jou Doet het mij ook pijn Ooh, het doet mij ook pijn Ja, het doet mij ook pijn Woo! It hurts me, too Baby, it hurts me, too Ooh, it hurts me, too Baby, it hurts me, too Ik zei je toch dat het mij ook pijn doet Baby-ay! Het doet mij ook pijn. Sprak Unk: Unk: Ik hoef geen a-dat! (meer gelach) Unk: Cut! Unk: Goed zo. ~