Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: busy signal Songtekst: party everyday

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: busy signal - party everyday ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van party everyday? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van busy signal! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van busy signal en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals party everyday .

Origineel

Work all day, no time for me to play From the week start upon di clock A full time Don't know me a get morning each di full speed Then mi call them me tell them tonight Me a buy drinks Got money ina di pocket and my girl Gwan whine girl turn me on She look me me look an up girl me love the way you are styling Hot and sexy you just can't hide it Wanna do this every day, let the music play Cause we gonna party, party yeah Have our drinks come on feeling good No need to worry, just live it up as you should Cause we gonna party, party yeah Me girl call me Me know dat she wants me me a me friends tonight joggling niceselecta Cause we gonna party, party yeah Have our drinks come on feeling good No need to worry, just live it up as you should Cause we gonna party, party yeah Don't me all get morning pick me upreach full speed Then mi call them me tell them tonight Me a buy drinks Got money ina di pocket and my girl Gwan whine girl turn me on She look me me look an up girl me love the way you are styling Hot and sexy you just can't hide it Wanna do this every day, let the music play Cause we gonna party, party yeah Have our drinks come on feeling good No need to worry, just live it up as you should Cause we gonna party, party yeah X 2

 

Vertaling

De hele dag werken, geen tijd voor mij om te spelen Van de week beginnen op di klok Een volledige tijd Ken me niet een krijg ochtend elke di volle snelheid Dan bel ik ze en vertel ze vanavond Me a buy drinks Got money ina di pocket and my girl Gwan whine girl turn me on She look me me look an up girl me love the way you are styling Hot and sexy you just can't hide it Wanna do this every day, let the music play Cause we gonna party, party yeah Have our drinks come on feeling good No need to worry, just live it up as you should Cause we gonna party, party yeah Me girl call me Me know that she wants me mij en mijn vrienden vanavond joggling niceselecta Cause we gonna party, party yeah Have our drinks come on feeling good No need to worry, just live it up as you should Cause we gonna party, party yeah Don't me all get morning pick me upreach full speed Then mi call them me tell them tonight Me a buy drinks Got money ina di pocket and my girl Gwan whine girl turn me on She look me me look an up girl me love the way you are styling Hot and sexy you just can't hide it Wanna do this every day, let the music play Cause we gonna party, party yeah Have our drinks come on feeling good No need to worry, just live it up as you should Cause we gonna party, party yeah X 2