Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: butch walker Songtekst: maybe it's just me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: butch walker - maybe it's just me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van maybe it's just me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van butch walker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van butch walker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals maybe it's just me .

Origineel

Maybe it's just me, but you seem finally happy I don't think I've seen your face just glow like a neon sign And maybe we should be alone for ever after, 'Cause even though the nights are long... At least I'll make it another day 'Cause I can't live if you're not happy I can't live if you cry But I can live without you if it makes you smile And maybe things got weird, after all that went down Things were oh so clear that I could never get this right So tell me what your plans are, and tell me what you're doing The only thing I'll hold against me Is a picture of you tonight 'Cause I can't live if you're not happy I can't live if you cry But I can live without you if it makes you smile And I can't wait to see you rise, and I can't wait for you to shine But I can wait for you if all you need is... Time for you to think things over Time to talk the drama down It's not a contest of who'll try harder Or who'll cross the finish line 'Cause I can't live if you're not happy I can't live if you cry But I can live without you if it makes you smile And I can't wait to see you rise, and I can't wait for you to shine But I can wait for you if all you need is time

 

Vertaling

Misschien ligt het aan mij, maar je lijkt eindelijk gelukkig Ik denk niet dat ik je gezicht heb zien gloeien als een neon teken En misschien moeten we voor altijd alleen blijven, 'Cause even though the nights are long... Ik haal tenminste nog een dag Cause I can't live if you're not happy Ik kan niet leven als je huilt Maar ik kan leven zonder jou als het je laat lachen En misschien werden de dingen vreemd, na alles wat er gebeurde Dingen waren o zo duidelijk dat ik dit nooit goed kon krijgen Dus vertel me wat je plannen zijn, en vertel me wat je doet Het enige wat ik tegen me zal houden is een foto van jou vanavond Want ik kan niet leven als jij niet gelukkig bent Ik kan niet leven als je huilt Maar ik kan leven zonder jou als het je laat lachen En ik kan niet wachten om je te zien opstaan, en ik kan niet wachten tot je straalt Maar ik kan op je wachten als alles wat je nodig hebt is... Tijd voor jou om over dingen na te denken Tijd om het drama te bedaren. Het is geen wedstrijd wie het hardst zijn best doet Of wie de eindstreep haalt. 'Cause I can't live if you're not happy Ik kan niet leven als je huilt Maar ik kan leven zonder jou als het je aan het lachen maakt En ik kan niet wachten om je te zien opstaan, en ik kan niet wachten tot je straalt Maar ik kan op je wachten als je alleen tijd nodig hebt