Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: butch walker Songtekst: summer scarves

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: butch walker - summer scarves ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van summer scarves? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van butch walker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van butch walker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals summer scarves .

Origineel

Lying in the overgrown-up grass in the front yard Water falling from the sky, so warm it feels hard Trying to figure out just who you really are to me And the summer scarves are all around me And the sunburn grows around my neck And the sum of her still remains a memory Till the summer turns the day to black, yeah Needle dropping on a record that you bought for me And you traced my name inside the logo on the sleeve You circled all the lines in the lyrics that you mean for me Yeah, yeah, yeah And the summer scarves are all around me And the sunburn grows around my neck And the sum of her still remains a memory Till the summer turns the day to black Some wait their whole life just to feel something right And it grips you like a wave you wish never goes away Then it does And the summer scarves are all around me And the sunburn grows around my neck And the sum of her still remains a memory Till the summer turns the day to black

 

Vertaling

Liggend in het uit de kluiten gewassen gras in de voortuin Water dat uit de lucht valt, zo warm dat het hard aanvoelt Proberend uit te vinden wie je werkelijk voor me bent En de zomersjaals liggen overal om me heen En de zonnebrand groeit om mijn nek En de som van haar blijft nog steeds een herinnering Tot de zomer de dag zwart maakt, yeah Needle dropping on a record that you bought for me En je hebt mijn naam getraceerd in het logo op de hoes Je omcirkelde alle regels in de tekst die je voor mij bedoelde Yeah, yeah, yeah En de zomersjaals zijn overal om me heen En de zonnebrand groeit om mijn nek En de som van haar blijft nog steeds een herinnering Tot de zomer de dag zwart maakt Sommigen wachten hun hele leven alleen maar om iets goed te voelen En het grijpt je als een golf waarvan je wenst dat hij nooit weggaat Dan gaat het wel En de zomersjaals liggen overal om me heen En de zonnebrand groeit om mijn nek En de som van haar blijft nog steeds een herinnering Till the summer turns the day to black