Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: butterfingers Songtekst: dooms day out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: butterfingers - dooms day out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dooms day out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van butterfingers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van butterfingers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dooms day out .

Origineel

Either i'm sick or purified Acidity or jealousy I needen't wanna be complete Retarded cause it's part of the... And suddenly i realize For all the things I' read and buy Will never got slip mind hide Will never ever slip away Oh will i lost my mind ? And never realize it why... I will lost my mind Suck I'm sick and tired of these lies For all the part which you can find A little mature is all we need... need ! To soothe and run there's no way I will lost my mind And make a while to fanatize I will not smile Suck Hey... u wanna... hey... yeah... ( 8X ) I will not smile And never ask to me why I will not smile And make a while to fanatize... I will not smile And never realize it why I will not smile... Suck

 

Vertaling

Of ik ben ziek of gezuiverd Zuurheid of jaloezie Ik hoef niet compleet te zijn Achterlijk omdat het een deel is van de... En plotseling realiseer ik me Voor al de dingen die ik lees en koop Zal nooit wegglippen geest verbergen Zal nooit wegglijden Zal ik mijn verstand verliezen? En nooit beseffen waarom... Ik zal mijn verstand verliezen. Zuig Ik heb genoeg van deze leugens. Voor al het deel dat je kan vinden. Een beetje volwassen is alles wat we nodig hebben... hebben! Om te kalmeren en te vluchten is er geen manier Ik zal mijn verstand verliezen En een tijdje te fanatiseren Ik zal niet glimlachen. Zuig Hey... wil je... hey... yeah... ( 8X ) Ik zal niet lachen. En vraag me nooit waarom Ik zal niet glimlachen En maak een tijdje om te fanatiseren... Ik zal niet glimlachen En nooit beseffen waarom Ik zal niet glimlachen... Zuig