Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: butthole surfers Songtekst: something (demo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: butthole surfers - something (demo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van something (demo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van butthole surfers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van butthole surfers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals something (demo) .

Origineel

Something she said to me last night Something she said to me I saw the sun rising up over my daddy's grave And I ate some cheese and rice today Something she said to me last night Something she said to me She been talking, talking behind my back This time she's gonna bleed You talking to me? You talking to me? You talking to me? You talking to me? You talking to me? You talking to me? You talking to me? Something she said to me last night Something she said to me I saw the sun rising up over my daddy's grave And I ate some cheese and rice today Something she said to me last night Something she said to me She been talking behind my back again This time she's going to bleed Aaaohhhwwww! Something she said to me last night Something she said to me last night Cuz when I kicked her in the teeth she was out the door I just know she'll be back for more

 

Vertaling

Iets wat ze gisteravond tegen me zei Iets wat ze tegen me zei Ik zag de zon opkomen boven het graf van mijn vader. En ik at wat kaas en rijst vandaag Iets wat ze gisteravond tegen me zei Iets wat ze tegen me zei Ze praat, praat achter mijn rug Deze keer gaat ze bloeden Heb je het tegen mij? Heb je het tegen mij? Heb je het tegen mij? Heb je het tegen mij? Heb je het tegen mij? Heb je het tegen mij? Heb je het tegen mij? Iets wat ze tegen me zei gisteravond Iets wat ze tegen me zei Ik zag de zon opkomen boven het graf van mijn vader. En ik at wat kaas en rijst vandaag Iets wat ze gisteravond tegen me zei. Iets wat ze tegen me zei Ze praat weer achter mijn rug om Deze keer gaat ze bloeden Aaaohhhwwww! Iets wat ze tegen me zei vannacht Iets wat ze tegen me zei vannacht Cuz when I kicked her in the teeth she was out the door Ik weet gewoon dat ze terugkomt voor meer