Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buzzcocks Songtekst: big dummy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buzzcocks - big dummy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van big dummy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buzzcocks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buzzcocks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals big dummy .

Origineel

You think I'm a lame duck I don't give a blue fuck I'm living like crazy Driven to be lazy I blush like a tomato Pale as a chipped potato You're a real peach Just out of reach We're all cooking the same goose A recipe of fiction I stew in my own juice In another kitchen You think I'm a lame duck I don't give a blue fuck I don't give two hoots You're too big for your bossy boots

 

Vertaling

Je denkt dat ik een kreupele eend ben Ik geef er geen reet om Ik leef als een gek Gedreven om lui te zijn Ik bloos als een tomaat Zo bleek als een aardappel You're a real peach Net buiten bereik We koken allemaal dezelfde gans Een recept van fictie Ik stoof in mijn eigen sop In een andere keuken You think I'm a lame duck Ik geef er geen moer om Ik geef er geen moer om Je bent te groot voor je bazige laarzen