Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buzzcocks Songtekst: last to know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buzzcocks - last to know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van last to know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buzzcocks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buzzcocks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals last to know .

Origineel

[Chorus 1] Will I be the last to know? I've got this little question for ya Will I be the last to know, or is this just my paranoia? Will I be the last to know? [Verse 1] I came into your room while you were sleeping And tip-toed to the bottom of your bed I held my breath so I could hear you breathing Love's such a sweet thing [Chorus 1] Will I be the last to know? I've got this little question for ya Will I be the last to know, or is this just my paranoia? Will I be the last to know? [Verse 2] I want to give myself to you completely I love you more than truth could ever tell Please promise not to mistreat me, or beat me Just treat me sweetly [Chorus 2] Will I be the last to know? I've got this little question for ya Will I be the last to know, or is this just my paranoia? [Bridge 1] What will I discover? Will you turn on me and say You didn't mean to be unkind, you haven't changed your mind You've never loved me anyway [Guitar Solo] [Verse 3] I want to give myself to you completely I love you more than truth could ever tell Please promise not to mistreat me, or beat me Just treat me sweetly [Chorus 2] Will I be the last to know? I've got this little question for ya Will I be the last to know, or is this just my paranoia? [Bridge 2] What will I discover? Will you turn on me and say You haven't changed your mind, you've never loved me anyway [Outro] Will I be the last to know? Will I be the last to know? Will I be the last to know?

 

Vertaling

[Chorus 1] Zal ik de laatste zijn die het weet? Ik heb deze kleine vraag voor je Zal ik de laatste zijn die het weet, of is dit gewoon mijn paranoia? Zal ik de laatste zijn die het weet? [Verse 1] Ik kwam in je kamer terwijl je sliep En liep op mijn tenen naar de bodem van je bed Ik hield mijn adem in zodat ik je kon horen ademen Love's such a sweet thing [Chorus 1] Zal ik de laatste zijn die het weet? I've got this little question for ya Zal ik de laatste zijn die het weet, of is dit gewoon mijn paranoia? Zal ik de laatste zijn die het weet? [Verse 2] Ik wil mezelf helemaal aan jou geven Ik hou meer van je dan de waarheid ooit kan vertellen Beloof me alsjeblieft dat je me niet mishandelt, of slaat Behandel me gewoon lief [Chorus 2] Zal ik de laatste zijn die het weet? I've got this little question for ya Zal ik de laatste zijn die het weet, of is dit alleen maar mijn paranoia? [Brug 1] Wat zal ik ontdekken? Zal je je tegen me keren en zeggen Je wilde niet onaardig zijn, je bent niet van gedachten veranderd Je hebt toch nooit van me gehouden [Guitar Solo] [Verse 3] Ik wil mezelf helemaal aan jou geven Ik hou meer van je dan de waarheid ooit kan vertellen Beloof me alsjeblieft dat je me niet mishandelt, of slaat Behandel me gewoon lief [Chorus 2] Zal ik de laatste zijn die het weet? I've got this little question for ya Zal ik de laatste zijn die het weet, of is dit alleen maar mijn paranoia? [Bridge 2] Wat zal ik ontdekken? Zal je je tegen mij keren en zeggen Je bent toch niet van gedachten veranderd, je hebt toch nooit van me gehouden [Outro] Zal ik de laatste zijn die het weet? Zal ik de laatste zijn die het weet? Zal ik de laatste zijn die het weet?