Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buzzcocks Songtekst: without you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buzzcocks - without you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van without you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buzzcocks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buzzcocks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals without you .

Origineel

I'm running out of valuable time Without you Am I a victim of your serial crime Or just a taboo You know that Whenever we're together you just tear me apart A filament of my illumination Love that's never ever isn't really that smart How could I be so blind Since you left me I live life day by day Without you And at the risk of sounding like a cliche It's making me blue You know that Whenever we're together you just tear me apart A filament of my illumination Love that's never ever isn't really that smart How could I be so blind I just can't get you out of my mind Is that fear a loathing that I see shine through your eyes A sheep in wolf's clothing well it took me by surprise Whenever we're together you just tear me apart A filament of my illumination Love that's never ever isn't really that smart How could I be so blind I just can't get you out of my mind Is that fear a loathing that I see shine through your eyes A sheep in wolf's clothing would have fell for your disguise A sheep in wolf's clothing well it took me by surprise How could I be so blind I just can't get you out of my mind Out of my mind

 

Vertaling

Ik heb niet veel kostbare tijd meer. zonder jou Ben ik een slachtoffer van jouw serie misdaad Of gewoon een taboe Je weet dat Als we samen zijn scheur je me gewoon uit elkaar Een gloeidraad van mijn verlichting Liefde die nooit is, is niet echt zo slim Hoe kon ik zo blind zijn Sinds je me verlaten hebt leef ik het leven dag na dag zonder jou En met het risico om als een cliché te klinken It's making me blue Je weet dat Wanneer we samen zijn, scheur je me gewoon uit elkaar Een gloeidraad van mijn verlichting Liefde die nooit is, is niet echt zo slim. Hoe kon ik zo blind zijn Ik kan je maar niet uit mijn gedachten krijgen Is die angst een afkeer die ik door je ogen zie schijnen Een schaap in wolfskleren, het verraste me. Wanneer we samen zijn verscheur je me gewoon Een gloeidraad van mijn verlichting Liefde die nooit is, is niet echt zo slim Hoe kon ik zo blind zijn Ik kan je maar niet uit mijn gedachten krijgen Is die angst een afkeer die ik door je ogen zie schijnen Een schaap in wolfskleren zou voor je vermomming gevallen zijn Een schaap in wolfskleren, het verraste me Hoe kon ik zo blind zijn Ik krijg je maar niet uit mijn hoofd Uit mijn gedachten