Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buzzcocks Songtekst: you say you don’t love me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buzzcocks - you say you don’t love me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you say you don’t love me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buzzcocks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buzzcocks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you say you don’t love me .

Origineel

[Verse 1] You say you don't love me Well, that's alright with me, 'cause I'm in love with you And I wouldn't want you doin' things you don't want to do Oh, you know I've always wanted you to be in love with me And it took so long to realize the way things had to be I wanted to live in a dream that couldn't be real And I'm starting to understand now the way that you feel [Hook] You say you don't, you say you don't [Verse 2] You say you don't love me Well, that's alright with me, 'cause I have got the time To wait in case someday you maybe change your mind I've decided not to make the same mistakes this time around As I'm tired of having heartaches, I've been thinking and I've found I don't want to live in a dream, I want somethin' real And I think I understand now the way that you feel [Hook] You say you don't, you say you don't You say you don't [Guitar Solo] [Hook] You say you don't, you say you don't [Verse 3] You say you don't love me Well, that's alright with me, I'm not in love with you I just want us to do the things we both want to do Though I've got this special feelin', I'd be wrong to call it love For the word entails a few things that I would be well rid of I've no need to live in a dream, it's finally real And I hope you now understand this feeling I feel [Hook] You say you don't, you say you don't [Outro] You say you don't love me, you say you don't love me You say you don't love me, mmm

 

Vertaling

[Verse 1] Je zegt dat je niet van me houdt Nou, dat vind ik prima, want ik ben verliefd op je En ik zou niet willen dat je dingen doet die je niet wilt doen Oh, weet je, ik heb altijd gewild dat je verliefd op me was En het duurde zo lang om te beseffen hoe het moest zijn Ik wilde leven in een droom die niet echt kon zijn En ik begin nu te begrijpen hoe jij je voelt [Hook] Je zegt dat je het niet doet, je zegt dat je het niet doet [Verse 2] You say you don't love me Nou, dat is goed voor mij, want ik heb de tijd Om te wachten voor het geval je op een dag misschien van gedachten verandert Ik heb besloten om deze keer niet dezelfde fouten te maken Omdat ik het moe ben om hartzeer te hebben, heb ik nagedacht en ik heb gevonden Ik wil niet in een droom leven, ik wil iets echts En ik denk dat ik nu begrijp hoe jij je voelt [Hook] Je zegt dat je het niet doet, je zegt dat je het niet doet You say you don't [Guitar Solo] [Hook] Je zegt dat je het niet doet, je zegt dat je het niet doet [Verse 3] You say you don't love me Nou, dat is goed voor mij, Ik ben niet verliefd op jou Ik wil alleen dat we de dingen doen die we allebei willen doen Hoewel ik dit speciale gevoel heb, zou ik het fout hebben om het liefde te noemen Want het woord brengt een paar dingen met zich mee waar ik goed van af zou zijn Ik heb geen behoefte om in een droom te leven, het is eindelijk echt En ik hoop dat je nu het gevoel begrijpt dat ik voel [Hook] You say you don't, you say you don't [Outro] Je zegt dat je niet van me houdt, je zegt dat je niet van me houdt Je zegt dat je niet van me houdt, mmm