Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: byrd tracy Songtekst: walking to jerusalem

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: byrd tracy - walking to jerusalem ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van walking to jerusalem? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van byrd tracy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van byrd tracy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals walking to jerusalem .

Origineel

(Sam Hogin/Mark D. Sanders) I dressed up in my best My Ropers and my vest And waited by the door with these roses Till you came walkin' in With your high falutin' friends So busy lookin' down your noses Now here you are ignorin' me Girl I might as well be Walkin' to Jerusalem Marchin' with Methuselah Readin' signs in Arabic Ravin' like a lunatic By the time you tell me I'm the one I'll be stickin' out my thumb And walkin' to Jerusalem You wore your boots last night You kissed me and held me tight You said you'd always be my cowgirl But tonight you're hangin' out With that Christian Dior crowd So where does that leave me now girl You're as cold as Polar regions I oughta join the French Foreign Legion And Go Walkin' to Jerusalem Marchin' with Methuselah Readin' signs in Arabic Ravin' like a lunatic By the time you tell me I'm the one I'll be stickin' out my thumb And walkin' to Jerusalem I can see me in a long robe Studyin' the book of Job and Walkin' to Jerusalem Marchin' with Methuselah Readin' signs in Arabic And ravin' like a lunatic By the time you tell me I'm the one I'll be stickin' out my thumb And walkin' By the time you tell me I'm the one I'll be stickin' out my thumb And walkin' to Jerusalem And walkin' to Jerusalem And walkin' to Jerusalem

 

Vertaling

(Sam Hogin/Mark D. Sanders) Ik kleedde me op mijn best My Ropers and my vest And waiting by the door with these roses Till you came walkin' in With your high falutin' friends Zo druk met in je neus kijken En hier ben je dan, mij aan het negeren Girl I might as well be naar Jeruzalem lopen Marcheren met Methusalem Arabische tekens aan het lezen Ravin' like a lunatic Tegen de tijd dat je me zegt dat ik de ware ben steek ik mijn duim uit En loop naar Jeruzalem Je droeg je laarzen gisteravond Je kuste me en hield me stevig vast Je zei dat je altijd mijn cowgirl zou zijn But tonight you're hangin' out Met die Christian Dior menigte Dus waar laat me dat nu meisje Je bent zo koud als poolgebieden Ik zou bij het Franse Vreemdelingenlegioen moeten gaan en Walkin' to Jerusalem Marcheren met Methusalem Arabische tekens lezen Ravin' like a lunatic Tegen de tijd dat je me zegt dat ik de ware ben steek ik mijn duim uit En loop naar Jeruzalem Ik zie me al in een lang gewaad Het boek van Job bestuderen en Walkin' to Jerusalem Marcheren met Methusalem Tekens lezen in het Arabisch En ravin' like a lunatic Tegen de tijd dat je me zegt dat ik de ware ben steek ik mijn duim uit En lopen Tegen de tijd dat je me zegt dat ik de ware ben steek ik mijn duim uit En loop ik naar Jeruzalem En loop naar Jeruzalem En loop naar Jeruzalem