Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Charly García ( Carlos Alberto García Moreno ) Songtekst: La Ruta Del Tentempié

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: C ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van La Ruta Del Tentempié? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Charly García ( Carlos Alberto García Moreno )! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter C van Charly García ( Carlos Alberto García Moreno ) en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals La Ruta Del Tentempié .

Origineel

Éxtasis, Todo el tiempo vivo en éxtasis, Una forma de amor, Un remedio de ser feliz. Es para mí, Todo el tiempo vivo en éxtasis, Un misterio de amor, Una forma de ser feliz. Nunca me animé a decirte nada, Nunca me animé a mostrar mi amor, Nunca penetré en tu mirada. Éxtasis, Todo el mundo quiere éxtasis, Un misterio de amor, Una forma de ser feliz. Resiste, yo sé que existe amor en tu piel Resiste, yo sé que existe amor en tu piel Y no voy a esperar, Y no voy a correr, Y no voy a ganar, Y no voy a perder, Soy un típico ser en la ruta del tentempié. 

 

Vertaling

Extase, De hele tijd leef ik in extase, Een vorm van liefde, Een remedie om gelukkig te zijn. Is voor mij, De hele tijd leef ik in extase, Een mysterie van liefde, Een manier om gelukkig te zijn. Ik durfde je nooit iets te vertellen, Ik durfde nooit mijn liefde te tonen, Ik kwam nooit in je blik. Extase, Iedereen wil extase Een mysterie van liefde, Een manier om gelukkig te zijn. Wacht even, ik weet dat er liefde op je huid zit Wacht even, ik weet dat er liefde op je huid zit en ik zal niet wachten En ik zal niet vluchten En ik zal niet winnen, En ik zal niet verliezen, Ik ben een typisch wezen op de snackroute.