Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Charly García ( Carlos Alberto García Moreno ) Songtekst: No voy en tren

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: C ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van No voy en tren? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Charly García ( Carlos Alberto García Moreno )! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter C van Charly García ( Carlos Alberto García Moreno ) en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals No voy en tren .

Origineel

No voy en tren, voy en avión no necesito a nadie a nadie alrededor. No voy en tren, voy en avión no necesito a nadie a nadie alrededor.  Por qué no hay nadie que mi piel resista, por qué no hay nadie que yo quiera ver. no veo televisión ni las revistas no veo ya nada que no pueda ser.  Por eso yo no voy en tren, voy en avión no necesito a nadie a nadie alrededor. no voy en tren, voy en avión no necesito a nadie a nadie alrededor.  Cuando era niño nunca fui muy listo tocaba el piano como un animal yo se que algunos piensan que soy mixto pero yo tengo personalidad.  Yo soy de la cruz del sur soy el que cierra y el que apaga la luz Yo soy de la cruz del sur aquí y en everywhere.  No voy en tren, voy en avión. 

 

Vertaling

Ik ga niet met de trein, ik ga met het vliegtuig Ik heb niemand nodig, niemand in de buurt. Ik ga niet met de trein, ik ga met het vliegtuig Ik heb niemand nodig, niemand in de buurt. Waarom is er niemand die mijn huid weerstaat, waarom wil ik niemand zien. Ik kijk geen televisie of tijdschriften Ik zie niets meer dat niet kan zijn. Dus ik ga niet met de trein, ik ga met het vliegtuig Ik heb niemand nodig, niemand in de buurt. Ik ga niet met de trein, ik ga met het vliegtuig Ik heb niemand nodig, niemand in de buurt. Als kind was ik nooit erg slim speelde piano als een dier Ik weet dat sommigen denken dat ik gemengd ben maar ik heb persoonlijkheid. Ik kom van het zuidelijke kruis Ik ben degene die sluit en degene die het licht uitdoet Ik kom van het zuidelijke kruis hier en overal. Ik ga niet met de trein, ik ga met het vliegtuig.