Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Charly García ( Carlos Alberto García Moreno ) Songtekst: Rezo por vos

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: C ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Rezo por vos? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Charly García ( Carlos Alberto García Moreno )! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter C van Charly García ( Carlos Alberto García Moreno ) en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Rezo por vos .

Origineel

La indómita luz se hizo carne en mí y lo dejé todo por esta soledad. Y leo revistas en la tempestad hice el sacrificio abracé la cruz al amanecer.  Rezo, rezo, rezo, rezo por vos.  Morí sin morir y me abracé al dolor y lo dejé todo por esta soledad ya se hizo de noche y ahora estoy aquí mi cuerpo se cae sólo veo la cruz al amanecer.  Rezo, rezo, rezo, rezo por vos.  Y curé mis heridas y me encendí de amor Y quemé las cortinas y me encendí de amor, de amor sagrado. Y entonces rezo. 

 

Vertaling

Het ongetemde licht het werd vlees in mij En ik heb alles achtergelaten voor deze eenzaamheid. En ik las tijdschriften in de storm Ik heb het offer gebracht Ik omhelsde het kruis bij zonsopgang. Ik bid, ik bid, ik bid, ik bid voor jou. Ik stierf zonder dood te gaan en omhelsde de pijn En ik heb alles achtergelaten voor deze eenzaamheid het was al nacht en nu ben ik hier mijn lichaam valt Ik zie het kruis pas bij zonsopgang. Ik bid, ik bid, ik bid, ik bid voor jou. En ik genas mijn wonden en ik lichtte op met liefde En ik heb de gordijnen verbrand En ik lichtte op met liefde, met heilige liefde. En dan bid ik.