Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Carlos Rivera Songtekst: Te esperaba

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: C ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Te esperaba? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Carlos Rivera! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter C van Carlos Rivera en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Te esperaba .

Origineel

Te pedí con mi fuerza al universo. Te escribí en un par de versos que mandé volando al cielo. Te pedí.  Te soñé y te amé sin conocerte. Mis abrazos te llamaban a un ladito de la cama. Te soñé.  Presentí cada día tu mirada, tu llegada. Me rendí ante el brillo de tu alma.  Sí, soy aquel que desde siempre te esperaba. Pudo admitir que, aunque fuera una locura, no dudaba. Sí, en mi corazón tu espacio yo guardaba y ahora que estás aquí veo el amor convertido en ti.  Te encontré. Al final de la escalera, en la guerra de mi vida tú habías sido mi bandera. Y te encontré Presentí cada día tu mirada tu llegada. Me rendí ante el brillo de tu alma.  Sí, soy aquel que desde siempre te esperaba. Pudo admitir que, aunque fuera una locura, no dudaba. Sí, sí, sí en mi corazón tu espacio yo guardaba. Y ahora que estás aquí veo el amor convertido en ti. 

 

Vertaling

ik heb je gevraagd met mijn kracht naar het universum. Ik heb je in een paar verzen geschreven die ik naar de lucht stuurde. Ik heb je gevraagd. ik had een droom over jou en ik hield van je zonder je te kennen. Mijn knuffels hebben je gebeld naar een klein bed. Ik had een droom over jou. Ik voelde het elke dag je blik, uw aankomst. ik gaf op voor de helderheid van je ziel. Ja, ik ben degene die altijd op je heeft gewacht. Hij kon toegeven dat hij niet aarzelde, ook al was het gek. Ja, in mijn hart heb ik je ruimte bewaard en nu je hier bent Ik zie dat liefde jou wordt Ik vond jou. Aan het einde van de trap, in de oorlog van mijn leven jij was mijn vlag geweest. En ik vond je Presentí elke dag je blik uw aankomst. ik gaf op voor de helderheid van je ziel. Ja, ik ben degene die altijd op je heeft gewacht. Hij kon toegeven dat hij niet aarzelde, ook al was het gek. Ja, ja, ja, in mijn hart hield ik je ruimte. En nu je hier bent Ik zie dat liefde jou wordt