Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: c duncan Songtekst: garden

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: c duncan - garden ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van garden? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van c duncan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van c duncan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals garden .

Origineel

Take me out to the garden go and colour me blue I feel new I feel new I feel so alive, so alive Leave me here on the patio let me know when you go I feel good I feel good Like I should oooh So lay all the woes of the world inside ooh aah So lay all the weight of the day behind ooh aah aah ba ba bada ba ba ba ba bada ba ba ba ba bada ba ba ba ba bada ba ba Take me out through the fire escape Let me know when I'm free I feel new I feel new I feel so alive, so alive Leave me here on the patio let me know when you go I feel good I feel good Like I should oooh So lay all the woes of the world inside ooh aah So lay all the weight of the day behind ooh aah So take all the weight of the world and shake all the weight of the world and throw all the woes of the day away ooh aah aah

 

Vertaling

Breng me naar de tuin ga en kleur me blauw Ik voel me nieuw Ik voel me nieuw Ik voel me zo levend, zo levend Laat me hier op het terras achter laat het me weten als je gaat ik voel mij goed ik voel mij goed Zoals ik zou moeten oooh Leg dus alle ellende van de wereld binnen ooh aah Leg dus al het gewicht van de dag achter je ooh aah aah ba ba bada ba ba ba ba bada ba ba ba ba bada ba ba ba ba bada ba ba Breng me naar buiten door de brandtrap Laat het me weten als ik vrij ben Ik voel me nieuw Ik voel me nieuw Ik voel me zo levend, zo levend Laat me hier op het terras achter laat het me weten als je gaat ik voel mij goed ik voel mij goed Zoals ik zou moeten oooh Leg dus alle ellende van de wereld binnen ooh aah Leg dus al het gewicht van de dag achter je ooh aah Dus neem al het gewicht van de wereld en schud het gewicht van de wereld en gooi alle ellende van de dag weg ooh aah aah