Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: c21 Songtekst: don t wanna wait

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: c21 - don t wanna wait ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t wanna wait? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van c21! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van c21 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t wanna wait .

Origineel

Say, say it ain't over Cause my heart is crying for you Down, deep down you know that So can you forgive me the truth I kept my feelings inside of me But now I can see [Chorus] Don't wanna lose you I'm here to stay Did I confuse you, girl Believe when I say I never meant to Hurt you that way I can't take a day without you Here by my side I, I got this feeling That you're gonna show me the way How can I convince you That love is the reason to stay I kept my feelings inside of me But now I can see [Chorus]

 

Vertaling

Zeg, zeg dat het nog niet voorbij is Cause my heart is crying for you Down, deep down you know that Dus kan je me de waarheid vergeven Ik hield mijn gevoelens binnen in mij Maar nu kan ik het zien [refrein] Don't wanna lose you Ik ben hier om te blijven Heb ik je in de war gebracht, meisje Geloof me als ik zeg I never meant to Je zo te kwetsen Ik kan geen dag zonder jou Hier aan mijn zijde Ik, ik heb het gevoel Dat jij me de weg gaat wijzen Hoe kan ik je overtuigen Dat liefde de reden is om te blijven I kept my feelings inside of me Maar nu kan ik zien [Chorus]