Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: c4bal Songtekst: meu vício

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: c4bal - meu vício ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van meu vício? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van c4bal! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van c4bal en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals meu vício .

Origineel

ARTISTA: CABAL. MÚSICA: Meu Vício. REFRÃO 2X. Falam que eu tenho um vício mais é só meu flow, flow,. flow.. E pra me parar tá difícil, porque eu faço show, show,. show.. Não tenho tempo pra gastar no estúdio eu entro pra. gravar.. Falam que eu tenho um vício mais é só meu flow, flow,. flow.. Se o rap é o meu vício, eu sou um viciado depois eu. rimo me sinto aliviado.. Agradeço a preocupação e pela ligação mais ninguém vai. me mandar pra reabilitação.. Não dou a mínima não preciso de clínica me da um. laboratório que eu faço a minha química.. Não vou ao consultório você sabe porquê ? (porquê?) o. único médico que eu ouço é o dr.dre.. Meu flow é tônica a rima irônica, eu uso vendo. e abuso do talento até ficar rico. (uhuuul). Queima baby queima toma flow não teime todos tem um. vício você escutou a Amy.. REFRÃO 2X. Falam que eu tenho um vício mais é só meu flow, flow,. flow.. E pra me parar tá difícil, porque eu faço show, show,. show.. Não tenho tempo pra gastar no estúdio eu entro pra. gravar.. Falam que eu tenho um vício mais é só meu flow, flow,. flow.. Com meu vício me sinto num topo de um edifício, fazer. rap é fácil pra mim é só um exercício.. Isso desdo inicío são ossos do meu oficio falam que eu. quero me trancar num hospício.. Rap é meu compromisso, eu vendo e compro isso nego tá. vendo mais é minha carreira meu vício.. Por isso querem me trancar num hospício mais eu não. vou não vou.. tô trabalhando então olha aqui 24 horas no rola aqui. cinco pílulas em síliba eu quero dollar é euro. dinheiro no estrangeiro viagem pelo mundo inteiro mais. parceiro o que tenho em primeiro é o meu vício.. REFRÃO 2X. Falam que eu tenho um vício mais é só meu flow, flow,. flow.. E pra me parar tá difícil, porque eu faço show, show,. show.. Não tenho tempo pra gastar no estúdio eu entro pra. gravar.. Falam que eu tenho um vício mais é só meu flow, flow,. flow.. . By: Bruno Correia Plácido

 

Vertaling

ARTIST: CABAL MUZIEK: Mijn verslaving. CHORUS 2X. Ze zeggen dat ik een verslaving heb, maar het is gewoon mijn stroom, stroom, stroom. En het is moeilijk om te stoppen, want ik doe shows, shows, shows. Ik heb geen tijd om in de studio te zijn. Ze zeggen dat ik verslaafd ben, maar het is gewoon mijn stroom, stroom, stroom. Als rap mijn verslaving is, ben ik er verslaafd aan, dan lach ik en voel ik me opgelucht. Ik waardeer de bezorgdheid en het telefoontje, maar niemand gaat me naar een afkickkliniek sturen. Kan me geen reet schelen, ik heb geen kliniek nodig, geef me een lab, ik doe mijn eigen scheikunde. Ik ga niet naar het kantoor weet je waarom? (Waarom?) De enige dokter waar ik naar luister is dr.dre... Mijn flow is tonisch ironisch rijm, ik gebruik verkopen en misbruik het talent tot ik rijk ben. (uhuuul). Brand baby brand neem stroom wees niet gierig iedereen heeft er een. verslaving je hoorde Amy... CHORUS 2X. Ze zeggen dat ik een verslaving heb, maar het is gewoon mijn stroom, stroom, stroom. En het is moeilijk om te stoppen, want ik doe shows, shows, shows. Ik heb geen tijd om in de studio te zijn. Ze zeggen dat ik een verslaving heb, maar het is gewoon mijn stroom, stroom, stroom. Met mijn verslaving voel ik me alsof ik op de top van een gebouw zit, rappen is makkelijk voor me het is gewoon een oefening. Dat is mijn vak. Ze zeggen dat ik mezelf wil opsluiten in een psychiatrische inrichting. Rap is mijn verbintenis, ik verkoop het en koop het, ik verkoop het maar het is mijn carrière, mijn verslaving. Ik ga niet naar een psychiatrisch ziekenhuis, ik werk, dus kijk hier, 24 uur per dag, vijf pillen in silica, ik wil dollar, het zijn euro's, geld in het buitenland, over de hele wereld reizen, maar mijn eerste prioriteit is mijn verslaving. CHORUS 2X. Ze zeggen dat ik een verslaving heb, maar het is gewoon mijn flow, flow, flow.... En het is moeilijk om te stoppen, want ik doe shows, shows, shows. Ik heb geen tijd om in de studio te zijn. Ze zeggen dat ik een verslaving heb, maar het is gewoon mijn stroom, stroom, stroom. Door: Bruno Correia Plácido