Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cab calloway Songtekst: blues in my heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cab calloway - blues in my heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blues in my heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cab calloway! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cab calloway en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blues in my heart .

Origineel

What can I do Now that you say we're through? I'm left with the blues in my heart How can I smile When love don't seem worthwhile? I'm left with the blues in my heart How can I live? What is there life can give As long as we're apart? How can I go on Knowing that you are gone? I'm left with the blues in my heart

 

Vertaling

Wat kan ik doen? Nu je zegt dat we klaar zijn? Ik zit met de blues in mijn hart Hoe kan ik glimlachen Als liefde niet de moeite waard lijkt? Ik blijf achter met de blues in mijn hart Hoe kan ik leven? Wat is er dat het leven kan geven Zolang we uit elkaar zijn? Hoe kan ik verder gaan Wetende dat jij er niet meer bent? I'm left with the blues in my heart