Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cab calloway Songtekst: don t know if i m comin or goin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cab calloway - don t know if i m comin or goin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t know if i m comin or goin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cab calloway! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cab calloway en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t know if i m comin or goin .

Origineel

You've got me on the go, Running to and fro, Looking high and low; I don't know if I'm comin' or goin' Since I fell for you! Now 'round about the town, Chasing you up and down, Tagging you all around; I don't know if I'm comin' or goin' Since I fell for you! You're so busy, oh, keeping up with all your love affairs, I'm so dizzy, I've got trouble, I'm seeing double! Just when I think you're through Changing as you do, You find someone new! I don't know if I'm comin' or goin' Since I fell for you!

 

Vertaling

Je hebt me aan het werk gezet, heen en weer lopend, zoekend hoog en laag; Ik weet niet of ik kom of ga Sinds ik voor jou gevallen ben! Nu 'rond in de stad, Jou op en neer achtervolgend, Je overal achterna jagend; Ik weet niet of ik kom of ga Sinds ik voor je gevallen ben! Je hebt het zo druk, oh, met al je liefdesaffaires, Ik ben zo duizelig, Ik heb problemen, Ik zie dubbel! Net als ik denk dat je klaar bent Veranderen zoals jij dat doet, vind je een nieuw iemand! Ik weet niet of ik kom of ga Sinds ik voor jou gevallen ben!