Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cab calloway Songtekst: evenin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cab calloway - evenin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van evenin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cab calloway! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cab calloway en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals evenin .

Origineel

Evening, every night you come and you find me And you always remind me that my baby's gone Evening, you got me deeply in your power Every minute seems just like an hour, now that my baby's gone Shadows fall upon the wall, that's the time I miss your kiss most of all Even though I try, how can I go on Oh evening, let me sleep till glow of dawn is breakin' I don't care if I don't awaken, since my baby's gone Shadows fall upon the wall, that's the time I miss your kiss most of all Even though I try, how can I go on

 

Vertaling

Avond, elke avond kom je en vind je me En je herinnert me er altijd aan dat mijn baby weg is Goedenavond, je hebt me diep in je macht Elke minuut lijkt wel een uur, nu mijn baby er niet meer is Schaduwen vallen op de muur, dat is de tijd dat ik je kus het meest mis Ook al probeer ik het, hoe kan ik verder Oh avond, laat me slapen tot de dageraad aanbreekt Het kan me niet schelen als ik niet wakker word, want mijn baby is weg Schaduwen vallen op de muur, dat is de tijd dat ik je kus het meest mis Ook al probeer ik het, hoe kan ik verder gaan