Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cab calloway Songtekst: foolin’ with you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cab calloway - foolin’ with you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van foolin’ with you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cab calloway! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cab calloway en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals foolin’ with you .

Origineel

Now you've broken my heart You took it and you threw it about What a fool I was to start fooling with you Oh, I tried to be brave But you made me your slave What a fool I was to start foo-oo-oo-ooling with you Then came the day you went away And life don't seem the same You stole my heart right from start Mmh, now ? to blame You were the only desire You set my heart right on fire What a fool I was to start foo-oo-oo-ooling with you [Instrumental] You're my only desire You left my heart on fire What a fool I was to be foolin' with you

 

Vertaling

Nu heb je mijn hart gebroken Je nam het en gooide het rond Wat een dwaas was ik om met jou te beginnen rotzooien Oh, ik probeerde dapper te zijn Maar je maakte me je slaaf Wat een dwaas was ik om met jou te beginnen foo-oo-oo-ooling Toen kwam de dag dat je wegging En het leven leek niet meer hetzelfde Je stal mijn hart vanaf het begin Mmh, nu is het mijn schuld Jij was het enige verlangen You set my heart right on fire What a fool I was to start foo-oo-oo-ooling with you [Instrumental] You're my only desire Je liet mijn hart in vuur en vlam staan Wat een dwaas was ik om met je te dollen