Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cabas Songtekst: mala hierba

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cabas - mala hierba ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mala hierba? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cabas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cabas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mala hierba .

Origineel

El trabajo es pa'los flojos Mi alma siempre está de fiesta No se que es lo que hacen todos Yo hago nada muy bien hecha why así me pidas que por siempre te espere...aquí estoy... ...hierba mala nunca muere... Nunca muere why no me creas tan tonto, Soy el alma de esta fiesta Soy el rey del alboroto Soy el grande mala hierba why así me pidas que por siempre te espere...aquí estoy... ...hierba mala nunca muere Nunca muere Ay, mala hierba, mala hierba.

 

Vertaling

Werken is voor luie mensen Mijn ziel is altijd aan het feesten Ik weet niet wat iedereen doet Ik doe niets heel goed waarom zelfs als je me vraagt om eeuwig op je te wachten... hier ben ik... ...wiet sterft nooit... Sterft nooit waarom vind je me niet zo'n dwaas Ik ben het leven van dit feest Ik ben de koning van het racket Ik ben het grote onkruid waarom zelfs als je me vraagt om eeuwig op je te wachten...hier ben ik... ...wiet sterft nooit Sterft nooit Oh, wiet, wiet, wiet.