Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cachorro grande Songtekst: nem tudo é mais como era antes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cachorro grande - nem tudo é mais como era antes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nem tudo é mais como era antes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cachorro grande! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cachorro grande en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nem tudo é mais como era antes .

Origineel

Vou botar tudo pra fora. Só vai sobrar você. Vou mandar todos embora. Só vou ficar com você. Pois nem tudo é mais como era antes. Não importa o que falam. De mim e de você. Quanto tempo está faltando. Pra mim viver com você?. Pois nem tudo é mais como era antes de você. Vou botar tudo pra fora. Só vai sobrar você. Vou mandar todos embora. Só vou ficar com você. Só vou ficar com você

 

Vertaling

Ik haal het er allemaal uit. Je zult de enige zijn die overblijft. Ik gooi iedereen eruit. Ik zal alleen overblijven met jou. Omdat niet alles is zoals het vroeger was. Het maakt niet uit wat ze zeggen. Over mij en over jou. Hoeveel tijd is er nog over Voor mij om met jou te leven Want niet alles is zoals het was voor jou. Ik ga het er allemaal uitlaten. Jij bent alles wat er over is. Ik stuur iedereen weg. Ik zal alleen bij jou zijn. Ik zal alleen bij jou zijn.