Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cachorro grande Songtekst: sem problemas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cachorro grande - sem problemas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sem problemas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cachorro grande! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cachorro grande en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sem problemas .

Origineel

Vai saber lá quanto tempo faz, que eu quero ser um bom rapaz. Avanço em alguns sentidos, um interesse no proibido e eu fico querendo mais. Sabe quanto tempo vai levar, pra eu conseguir me ajustar. São padrões opiniões, me arrumam soluções. Mas não tem problemas, não temos problemas aqui. Sinta, esta tão quente, veja, foi diferente, vida inconsequente, yeah! Yeah!. Quer saber porque eu te olho assim ?. Quer saber de estar perto de mim ?. Quer saber da mágica ? Quer saber da última ?. Não temos problemas, não temos problemas aqui

 

Vertaling

Wie weet hoelang het geleden is, dat ik een brave jongen wil zijn. Ik vorder op een bepaalde manier, een interesse in het verbodene en ik blijf meer willen. Je weet hoe lang het gaat duren voor ik me heb aangepast. Het zijn opiniepatronen, ze maken me beter. Maar er zijn geen problemen, we hebben hier geen problemen. Voel, het is zo heet, zie, het was anders, het leven onbelangrijk, ja! Yeah! Wil je weten waarom ik zo naar je kijk? Wil je weten hoe het is om bij mij in de buurt te zijn? Wil je over de magie weten? Wil je iets weten over de laatste #We got no problems, we got no problems here #