Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cacio e marcos Songtekst: vai vendo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cacio e marcos - vai vendo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vai vendo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cacio e marcos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cacio e marcos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vai vendo .

Origineel

Vem pro meu lado e chora querendo voltar. Dizendo que não consegue segurar o coração que está sofrendo. Desculpe, amor, mas eu não posso suportar o seu jeito de enganar. Só digo pra você: vai vendo!. Quando a gente se encontra você faz cara de danada. Com seu jeito de safada querendo me conquistar. Parece que tem um vulcão dentro do seu corpo. Se eu chego perto, pega fogo, tenho medo de me queimar. Mas teve um tempo que você me abandonou. Me maltratou, me desprezou, meu coração ficou doendo. Hoje eu tô bem de vida, diz que quer voltar. Fala que vai me amar e olha só o que eu digo pra você:. Vai vendo!. Contribuição: leandrostz

 

Vertaling

Kom naar mijn zijde en huil dat je terug wilt. Zeggen dat je je hart niet vast kunt houden dat pijn doet. Het spijt me, schat, maar ik kan niet tegen je bedriegerige manieren. Ik zeg je alleen: je zult het zien. Als we elkaar ontmoeten, zet je je gekke gezicht op. Met je ondeugende manier, proberen om me voor je te winnen. Het is alsof er een vulkaan in je lichaam zit. Als ik te dichtbij kom, vliegt het in brand, ik ben bang om me te branden. Maar er was een tijd dat je me in de steek liet Je hebt me mishandeld, je hebt me veracht, mijn hart deed pijn. Vandaag ben ik in orde met het leven, zegt dat hij terug wil komen. Zeg dat je van me houdt en kijk wat ik tegen je zeg. Je zal wel zien! Bijdrage: leandrostz