Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cacula marinheiro Songtekst: de longe também se ama

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cacula marinheiro - de longe também se ama ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van de longe também se ama? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cacula marinheiro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cacula marinheiro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals de longe também se ama .

Origineel

Quem tem seu amor distante. Que gosto que pode ter. Quanto mais o tempo passa. Mais tem vontade de ver. Eu moro aqui tÃo longe. Longe do meu bem querer. A saudade me maltrata. A distância faz sofrer. Se eu podesse voar. Onde eu ia pousar. Nos braços do meu amor. Com quem eu vou me casar. Depois de nós dois casados. Ninguém vai nos separar. Nós vamos viver felizes. Até a morte nos leva. E quando chega a tardinha. Que vejo anoitecer. Às vezes choro sozinho. Recordando de você. À noite vou na capela. Fazer a minha oração. Pedir a Deus que me ouça. E faça a nossa união

 

Vertaling

Die zijn liefde ver weg heeft. Wat een smaak kan dat hebben. Hoe meer tijd er voorbij gaat. Hoe meer je wilt zien. Ik woon hier zo ver vandaan. Verre van mijn goede wensen. Saudade maltrata me. De afstand doet me lijden. Als ik kon vliegen. Waar zou ik landen. In de armen van mijn liefde. Met wie ik zal trouwen "Nadat we allebei getrouwd zijn. "Niemand zal ons scheiden. "We zullen gelukkig leven. "Tot de dood ons wegneemt. En als de avond valt. Ik zie dat het donker wordt. Soms huil ik alleen. Ik herinner me jou. s Nachts ga ik naar de kapel Om mijn gebeden te zeggen. Om God te vragen mij te horen En maak onze unie