Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cacula marinheiro Songtekst: o filho de um lavrador

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cacula marinheiro - o filho de um lavrador ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o filho de um lavrador? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cacula marinheiro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cacula marinheiro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o filho de um lavrador .

Origineel

Sou estudante. Sou jovem, sou cabeludo. Brasileiro e contudo. Tudo ok com meu professor. Eu me orgulho. Em ter nascido nesta terra. Entre campos, vales e serras. Sou filho de um lavrador. Saí da roça. Na cidade vim pra estudar. Às vezes tento mudar. Mas da minha infância me lembro. Aqui distante. A saudade é demais. Só posso ver os meus pais. Nas férias de julho ou dezembro. Se eu perder. A garota que eu amo. E levar bomba este ano. Eu não vou ficar na fossa. Sou estudante. Sou jovem, sou cabeludo. Mas eu deixo isto tudo. E volto a morar na roça. Sou estudante. Sou jovem, sou cabeludo. Mas eu deixo isto tudo. E volto a morar na roça

 

Vertaling

Ik ben een student. Ik ben jong, ik ben harig. Braziliaans en toch. Alles goed met mijn leraar. Ik ben trots. Door in dit land geboren te zijn. Tussen velden, valleien en bergen. Ik ben een boerenzoon. Ik heb de boerderij verlaten. In de stad waar ik kwam om te studeren. Soms probeer ik te veranderen. Maar ik herinner me mijn kindertijd. Hier ver weg. Ik mis je te veel. Ik kan alleen mijn ouders zien Op vakantie in juli of december. Als ik verlies Het meisje waar ik van hou En dit jaar gebombardeerd worden Ik ga niet in een dipje zitten. Ik ben een student. Ik ben jong, ik ben harig. Maar ik laat dit allemaal achter. En ik ga weer op het platteland wonen. Ik ben een student. Ik ben jong, ik ben harig. Maar ik laat dit alles. En ik ga terug om op het platteland te wonen