Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cadaveres de tortugas Songtekst: escape song release my demons

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cadaveres de tortugas - escape song release my demons ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van escape song release my demons? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cadaveres de tortugas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cadaveres de tortugas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals escape song release my demons .

Origineel

If I can't be your friend, I will be your enemy Try to destroy me, before I destroy you Try to burn me, yeah, burn me, yeah, burn me, yo But be aware, my flame can burn you down It's too late now to hide - Your soul is mine You know all sins bring forth a brand new sin Tear my flesh, feed my pain, drink my blood, I don't care My evil thoughts will haunt you till your last breath Your scream won't be heard by no one but the inner man Who slowly addles you and paints your mind red It's too late now to hide - Your soul is mine and my revenge needs blood and pain I release my demons giving you back All the pain that you caused It tears me apart, but I don't mind I can't hold them back anymore I release my demons and separate right from wrong, it's my escape song I release my demons and eliminate everything, yeah, everything That holds me back You can't hold me back This is my final attack This is my point of no return, I got no way back My poisoned mind's ready to spread disease I'm down to zero. Disillusioned. This is how I feel But my collapse will destroy my enemies

 

Vertaling

Als ik je vriend niet kan zijn, zal ik je vijand zijn Probeer me te vernietigen, voordat ik jou vernietig Probeer me te verbranden, ja, verbrand me, ja, verbrand me, yo Maar let op, mijn vlam kan je verbranden Het is nu te laat om je te verstoppen - Je ziel is van mij Je weet dat alle zonden een gloednieuwe zonde voortbrengen Scheur mijn vlees, voed mijn pijn, drink mijn bloed, het kan me niet schelen Mijn kwade gedachten zullen je achtervolgen tot je laatste adem Je schreeuw zal door niemand gehoord worden, alleen door de innerlijke man Die je langzaam versmaadt en je geest rood verft Het is nu te laat om je te verstoppen - Je ziel is van mij en mijn wraak heeft bloed en pijn nodig Ik laat mijn demonen los en geef je terug Al de pijn die jij hebt veroorzaakt Het verscheurt me, maar ik vind het niet erg. Ik kan ze niet meer tegenhouden Ik laat mijn demonen los en scheid goed van kwaad, het is mijn ontsnappingslied Ik laat mijn demonen los en elimineer alles, ja, alles That holds me back Je kunt me niet tegenhouden Dit is mijn laatste aanval Dit is het punt waar ik niet meer terug kan, ik heb geen weg terug Mijn vergiftigde geest is klaar om ziekte te verspreiden Ik ben tot nul gedaald. Gedesillusioneerd. Dit is hoe ik me voel Maar mijn ineenstorting zal mijn vijanden vernietigen