Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cadaverous condition Songtekst: and i wait

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cadaverous condition - and i wait ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van and i wait? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cadaverous condition! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cadaverous condition en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals and i wait .

Origineel

"I am alone: there is no God where I am" pass the fields of white leave the dead behind so many impressions that night everything surrounded by tears and you in the north/south this place and eyes, my life may it never fade the memory and the photograph waiting a train waiting a hill waiting again waiting still and I wait waiting past waiting and I wait I come back memories by my hand angels by my side to watch over this lights

 

Vertaling

"Ik ben alleen: er is geen God waar ik ben" passeer de velden van wit laat de doden achter zo veel indrukken die nacht alles omgeven door tranen en jij in het noorden/zuiden deze plek en ogen, mijn leven moge het nooit vervagen de herinnering en de foto wachtend op een trein wachtend op een heuvel opnieuw wachtend wachtend nog steeds en ik wacht wachtend voorbij wachtend op en ik wacht ik kom terug herinneringen aan mijn hand engelen aan mijn zijde om over deze lichten te waken